Lótusz

Lótusz

Honnan tudod, hogy Angyal vigyáz rád?

2016. november 26. - Lótusz_blogger

Ezek a jelek utalnak arra, hogy Angyal van a közeledben!

Sokan vágyunk arra, hogy legyenek mellettünk a segítőink és vigyázzanak ránk, segítsenek életünk minden területén. Ha hiszünk benne, biztosan segítenek is, de biztosabb, ha kérjük is őket, hogy vigyázzanak ránk. Nem biztos, hogy olyankor jönnek, amikor várunk rájuk, de jönnek, amint tudnak! De honnan tudod, hogy veled vannak az Angyalok?

Hőmérsékletváltozás a szobában

Amikor azt érzed, hogy meleged van, mintha perzselne valami, azt jelzi, hogy egy feladat vár rád és töltenek az energiájukkal. Ne ijedj meg, inkább készülj fel az előtted álló feladatra.

Ha hirtelen lehűlést érzel, mint egy hűvös fuvallat, akkor jóra számíthatsz! Megérkeztek a segítőid és készen állnak arra, hogy megtisztítsák a helységet, és téged.

Ízek, illatok

Amikor egy "oda nem illő" illatot érzel, pl. liliom, rózsa... főleg virágillatot - akkor egy segítőd (egy Szent vagy egy Angyal) áll melletted. Azért érkezett hozzád, hogy segítsen.

Fények, fényjelenségek

Különös fényeket, árnyékokat, csillámlásokat látsz magad körül, akkor ezek is utalhatnak arra, hogy Angyal van a közeledben. A tiszta fény a fénylények jelenlétére utal.

 

Hangok

Földöntúli hangok, hangfoszlányok. Ha ilyeneket hallasz, vagy sokszor hallod ugyanazt a dallamot, ez is jelezheti azt, hogy az Angyalok jelen vannak.

Tollak

Madártollak, leginkább a fehér galambtoll Angyalt jelez. A toll akár az égből is pottyanhat, vagy a földön is heverhet. Amint megtalálod, neked szánták.

Egyéb "jelzések"

Sokszor az Angyalok erőteljesebben is jelezhetnek, pl. egy boltban angyalos könyv leesik a polcról, vagy a kirakatban meglátsz egy angyalkát, vagy felfedezel angyalkás tárgyat olyan helyen, ahol vagy nem is odaillő, vagy meghökkentő, akkor az biztosan azt jelzi, hogy Angyal szeretné tudatni veled, hogy melletted van.

Mindig figyelj a jelekre! Mert az Angyalok sokkal többször vannak mellettünk, mint hinnénk. És ez megnyugtató, feltöltő, és szeretettel teli élmény!

 

Őrangyal

Ha könnyes szemekkel térsz éjjel nyugovóra,
Mert közelsége nélkül telt el egy újabb óra,
Ha a bánat már nagyobbra nőtt, mint a szerelem
Ott leszek és meggyógyítom darabokra tört szívedet.

Ha az életedet veszed újra fontolóra,nem
És a szívedet próbálod meggyőzni, hogy végleg leteszel róla
Mert a bánat már nagyobbá vált, mint a szeretet
Ott leszek és megmentem összetört lelkedet.

Bízz bennem, én elkaplak, ha zuhansz,
Feltárom előtted az utat, amelyet hiába kutatsz,
Széttárom szárnyaimat és elrepülök veled oda
Ahol minden egyes pillanat egy valóságos csoda
Mert én vagyok az őrangyalod.

Ha eleged lett már a magányos éjszakákból
És semmi jót már nem vársz a nagyvilágtól
Összeroskadva sírsz, nem tudva mit kaphatsz még a sorstól
Ott leszek és megvédelek a bizonytalan holnaptól.

Ha elveszted a hited, és nem tudod, merre szaladj
Jussak eszedbe újra, és ismét felém haladj
Mondj csak annyit, hogy társaságra vágysz
És én ott leszek mindig, hogy szívemmel újra játssz.

Higgy nekem, nem hagyom, leess.

(ismeretlen szerző)

 

Tudatosan is kérheted az Angyalokat, az Őrangyalodat, hogy legyen veled, melletted és segítsen utadon. Ehhez nem kell mást tenned, csak imádkoznod.

 

Imádság a szent Őrangyalhoz

Ó, Szent őrangyal! Lelkem leghívebb őre, életem vezére! Távoztass tőlem minden kísértést, ösztönözz a jámborságra, vezess keresztény életmódra, tedd, hogy semmi halálos bűnbe ne essem, szorgos őrizteted és értem való esedezésed folytán. Imámat vidd az Isten királyi széke elé, és nyerd meg nekem mindazt, ami az örök életre hasznos és foganatos. Különösen nyerj nekem kegyelmet, hogy a betegek szentségében részesülve, méltó készülettel hagyjam itt e földi életet; hogy utolsó órámban kétségbe ne essem, hanem az Isten iránti szeretetben állhatatos legyek; hogy a síron túl Üdvözítőmtől s bírámtól kegyes ítéletet nyerjek, s őt mindörökké dicsérjem Amen.
(Legyen áldott az Úr neve imakönyv)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4416333282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása