Lótusz

Lótusz

Kulcs önmagadhoz

2016. december 24. - Lótusz_blogger

Válassz egy kulcsot - önmagadhoz!

Ma nem tudományos alapon, hanem pszichológiai alapokon nyugvó játékot hoztam nektek. Az alábbi képen 6 kulcsot látsz, és közülük ki kell választanod azt, amelyik a legközelebb áll hozzád.

kulcs1

1. kulcs

Te a legegyszerűbb kulcsot választottad. Ez racionális és stabil embernek jellemez. Te sosem pazarlod az időd apróságokra. Közvetlen vagy és egyértelműen fejezed ki magad. Az észérvek vezetnek az életben az érzelmek helyett.Inkább zárkózott vagy, nehezen adod ki magad. De ezt szándékosan teszed.

2. kulcs

Te a díszes kulcsot választottad. Nem könnyű veled. Lehet, hogy kicsit túl nyers vagy másokhoz. Emiatt egyesek megpróbálnak elkerülni téged. A legvalószínűbb az, hogy a vezetésed alatt álló beosztottak tisztelnek, bár inkább félnek tőled. Ugyanakkor szigorúnak érzed magad. Lazulj el! Mindannyian emberek vagyunk és nem robotok.

3. kulcs

Te azt a kulcsot választottad, ami olyan, mint egy lóhere. Ez azt jelenti, hogy Te egy optimista ember vagy, aki elvek szerint él és azt gondolja, hogy: "Mindig a lehető legjobb dolog történik." A legtöbb esetben ez a mottó megállja helyét a világodban. De legyél óvatos, mert néha a túlzott optimizmus kegyetlen tréfát űzhet veled, nem veszed észre, hogy komoly bajban vagy!

4. kulcs

Te egy rendkívüli, fényes személyiség vagy. Ezt támasztja alá az is, hogy a legszokatlanabb formájú kulcsot választottad. Teli vagy ötletekkel és inspirációval. Valószínűleg a munkád is hasonló területen zajlik. Nagy potenciállal rendelkezel - vágyaid legtöbbször sikerül elérned. Azonban néha kicsit lusta vagy. Ne fecséreld az időd pepecs dolgokra, apróságokra.

5. kulcs

Azt a kulcsot választottad, amely minden ajtót nyit. Ez azt jelenti, hogy mindig megkapsz mindent. Nem létezik olyan akadály, ami meggátolna céljaid elérésben. Egy erős, karizmatikus személyiség vagy, aki mindig új ötleteket generál. Független vagy mások véleményétől, hű vagy magadhoz és az elveidhez. Ez gyengeség is lehet! Időről időre be kell ismerned hibáidat.

6. kulcs

Te a klasszikus kulcsot választottad. Nagyon konzervatív ember vagy, aki nehezen változtat a szokásain. A szokatlan helyzetek stresszt okoznak számodra. Próbálj meg változtatni. Bújj ki a csigaházadból és bízz a világban. Kezdj el élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8816333332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása