Lótusz

Lótusz

5 szerencsehozó ásványkő

2016. december 26. - Lótusz_blogger

Ezek az ásványkövek szerencsét, új lehetőségeket, gazdagságot és sikert hoznak

 

luck-2.jpg pixabay.com


Az alábbi ásványköveket vagy karkötőként, vagy marokkőként hordhatjuk, de elhelyezhetjük a lakásban is.

Mielőtt "munkára fogjuk őket", folyóvizet engedjünk rájuk néhány percig, majd napon szárítsuk meg. Vagy egy kis edényben áztassuk vízbe, melybe pár csepp citromolajat tettünk.

 

Aventurin

Vonzza a gazdagságot és a jószerencsét. Segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket. Segít észrevenni a pénzt hozó lehetőségeket. Még a szerencsejátosoknak is jó szerencsét hoz és a pókerarc megtartásához nyugalmat ad.

 

Citrin

A citrin a pénz köve. A citrin segít az újrakezdésben akár szerelemről, akár sikerekről van szó. A találékony emberek nagy barátja, mivel megerősíti azt. A kritikák lepörögnek rólunk, segít megtalálnunk az élet értelmét, célokat találunk általa. Segít kitörni a megszokásból és kreatívvá tesz. Segít abban, hogy a siker érdekében mindent megtéve, elérjük azt.

 

Jáde

A bőség kristálya. A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodás erősödését, de abban is segít, hogy értékeljük és okosan használjuk azt, amink van. Fokozza a pénzgyarapító beruházásokhoz szükséges kreativitást és vonzza a pénzt! A jade spirituális kő is, amely kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállásunkat és rávilágít, hogy az igazi gazdagságot nem a bankszámlán kell keresni. A jade segít eloszlatni a negatív gondolatokat és segítségével rádöbbenünk, hogy a pénzkezelés egyszerű dolog.

 

Tigrisszem

Védelmező- és szerencsekőnek tartják. Segít eldönteni, mi az igazán fontos az életben és mi nem az. Védelmez. Javít a gondolkodásmódunkon, biztonságot ad. Felszínre hozza a rejtett tulajdonságainkat és kreatívvá tesz. Segít az anyagi biztonság elérésben, de közben segít megtapasztalni mi is a valóban fontos az életben.

 

Türkiz

A türkizt szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmező ásványként használták. Erősíti az intuícióját és lecsendesíti zavargó gondolatokat. Segít elengedni az elavult fogadalmakat és gátlásokat, segít az önkifejeződésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2716333336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása