Lótusz

Lótusz

A Telihold varázslata

2017. február 11. - Lótusz_blogger

  1. február 11. A Telihold varázslata

 

Ma lesz az év második Teliholdja. Telihold idején nemcsak testünk gyógyuló folyamatait működnek máshogy, de lelkünk, szellemünk is változik. Illetve ilyenkor lehetőséget kapunk a változásra.

Teliholdkor egy „sorsforduló” történhet életünkben, amelyet elősegíthetünk. Egy korszakot lezárhatunk, az idejétmúlt gondolatokat, beidegződéseket elengedhetjük, és léphetünk egy szintet.

Az utóbbi időben a feldatok megszaporodtak, a világ felgyorsult, és mi igyekeztünk lépést tartani vele. Most viszont álljunk meg egy pillanatra és tegyünk fel kérdéseket magunknak:

Honnan jövök?

Mi éltem meg az utóbbi időben? Ez mit váltott ki belőlem?

Megfelelően tudom kezelni a „bosszantó helyzeteket, embereket”?

Hogyan viselkedem másokkal?

Eléggé szeretem magam ahhoz, hogy ne menjek bele játszmázásba?

Hogyan tudnék ezen változtatni?

Mik a terveim a jövőmet illetően?

Jó irányba haladok?

Bármit, amit csinálok, azt teljes meggyőződésemből, szeretettel, pozitív céllal teszem? Netalán még másoknak is jót teszek vele?

Bármit, amit szeretnénk elérni az életben, belőlünk indul ki. A terveink, álmaink csakis tőlünk függenek. A Jóisten azokat a terveket még inkább segíti azonban, amely nemcsak egyetlen ember számára hasznosak, hanem pl. egy közösséget építenek, más emberekre is pozitív hatást gyakorolnak. És a legfőképpen azokat, amelyek nem(csak) anyagi haszonszerzésre irányulnak, hanem a szeretet áradását, pozitív emberi érzéseket generálnak.

Ha terveinket, álmainkat áthatja a szeretet, akkor a végeredmény is jó érzést fog kelteni bennünk. És végülis ez a célunk, ugye? Hogy boldogabbak, „kielégültek” legyünk. Hogy szeretetben, boldogságban, békében éljünk magunkkal és másokkal, és egészségesek legyünk és vágyaink megvalósuljanak.

Őszinte önmagunkba nézést, szeretetteljes álmodozást, vágyaink boldog megvalósulását kívánom!

kép forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9916333420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása