Lótusz

Lótusz

Mi vár rád a közeljövőben?

2017. február 17. - Lótusz_blogger

Ez a teszt 96%-ban megmondja!

A tudatalattid folyamatosan üzen. Ha figyelsz rá, ha nem, próbál abba az irányba terelni, amely számodra a karmád megélését, a legtitkosabb vágyaid kielégülését és a legfőbb kívánságaid elérést segíti elő. Ha szeretnéd megtudni, hogy téged most merrefelé terelget, akkor nézz rá a képre, hallgass a megérzéseidre. Amit legelőször észreveszel a képen, az a jelentés vonatkozik rád. Íme a kép. Mit látsz meg rajta először?

1. A velencei karneváli maszk - azt jelenti, hogy az elkövetkező napokban, arra van a legnagyobb szükséged, hogy pihenj, relaxálj, ne figyelj az ingerekre, rázd le magadról. Sokkal jobb, ha nem szerzel magadnak ellenséget! Ezért próbálj meg nem túl sokat beszélni, és nem csinálni semmit, ami veszélyeztetne, és mások kétértelmű módon értelmezhetnék.

2. A szerelmespár - azt jelenti, hogy valaki bevallja, hogy szeret. A reménytelenségnek vége, mentális erővel leszel feltöltődve! És beköszönt életedbe a szenvedély.

3. Gondola jelentése: egy érdekes kirándulás vár rád egy olyan társasággal, akit kedvelsz. A közeljövőben képes leszel megtalálni a kompromisszumot a főnököddel is.

4. A híd - azt jelenti, hogy hamarosan egy kis kalandban lesz részed, amelyet egy nagy öröm fog követni. A baráti köröd is bővülni fog.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616333430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása