Lótusz

Lótusz

Dobj a kútba pénzérmét és teljesüljön egy vágyad!

2017. február 22. - Lótusz_blogger

Csukd be a szemed, képzeld el, hogy a kezedben van egy pénzérme. Kívánj valamit, majd gondolatban dobd be a pénzérmédet az egyik kútba! Melyikbe repül(ne) a pénzérméd? Elárulom, mit jelent.

1.kút

A kívánságod beteljesülése közelebb van, mint gondolnád. Szinte már erőfeszítést sem kell tenned, a sors elhozza számodra!

2. kút

A vágyad teljesülése még várat magára. Gondold végig: valóban szükséged van rá? A sors még nem áll készen arra, hogy megadja neked. De ne add fel, tegyél bele apait-anyait és meglátod, sikerül majd elérned!

3. kút

Figyelj oda egy régi barátodra. Az álmaid megvalósulását ő fogja elősegíteni.

4. kút

A kedvességed és jóságod el fog vezetni a vágyad beteljesüléséhez. A közeljövőben mindez meg is valósul.

5. kút

Cselekedj! Itt az idő a cselekvésre! "Ha meg akarod nyerni a lottót, akkor venned kell lottószelvényt!" Tegyél az álmodért!

6. kút

Az álmaid valóra válnak, ha teszel érte. A sors azt akarja, hogy megkapd, amit szeretnél. De még egy kis türelemre van szükség.

be-ledy.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116333444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása