Lótusz

Lótusz

Milyennek látnak az unikornisok?

2017. március 01. - Lótusz_blogger

Az unikornis (egyszarvú) ló alakú mesés állat, vörös lófeje, fehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka van, homloka közepén egyenes hegyes szarvval, mely hatalmas fegyveréül szolgál.

Hazájának Indiát vagy Afrikát tartják. Ókori eredetű hiedelmek szerint szarvának pora minden méreg hatását közömbösíti; az állatot csak úgy lehet elfogni, ha egy szűz leányt ültetnek le útjába, az előtt letérdel, és ölébe hajtja a fejét. Különösen a középkorból maradt fenn sok ábrázolása; kedvelt volt címerállatként. Az egyszarvú Skócia nemzeti állata. Nagyon gyors, szinte láthatatlan lény, akit csak nagyon mély, őszinte, ellazult állapotban láthatunk. A bölcsességet és az égi tudást szimbolizálja. A homlokának közepén található szarva "Isten pallosa", amelyen keresztül a tudást kapja, mellyel az igazságot követi. A buddhizmusban az egyszarvút két összecsavarodott szarvval ábrázolják, amely a világ dualitását jelképezi, mert az élet csak duálisan lehet teljes.

Amulettként rontás elleni jelképnek használható. Védelmez a gonosz szellemektől. Az unikornis a tisztaság, ártatlanság, és a remény szímbóluma. Ennek a misztikus állatnak a lelek tiszte.

Az unikornis segít abban, hogy befelé forduljunk, tisztábban lássuk a helyzetünket és a zavaros úton, nehéz időkben utat mutasson számunkra. Segít a lelki-szellemi inspirációban és a belső béke megteremtésében. Új kihívásokat, új lehetőségeket hoz.

Az alábbiakban egy képet látsz, amely 9 kisebb képből áll. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat.

Megvan a kedvenced? Akkor olvasd el a hozzá tartozó leírást!

unikornis-23.jpg 1.


Ha az első képet választottad, azt jelenti, hogy a szépségre vágysz. Szeretnél termékenyebb lenni, és szeretnéd, ha megérzéseid erősebben működnének. Az életben kedveled a precizitást igénylő feladatokat és nagyon kreatív vagy. Szeretsz alkotni, ebben tudod magad legjobban kifejezni. Nem vársz elismerésre, csak a magad szórakoztatására végzed munkádat, de ezzel akaratlanul másoknak is örömet okozol.

 

unikornis-28.jpg 2.


Te egy csendes ember vagy, aki azonban nagyon okos. Nem sunyiságból nem beszélsz sokat, hanem azért, mert tudod, hogy "hallgatni arany." Mielőtt döntesz, mindent aprólékosan mérlegelsz. Jó hallgatóság vagy. Tervező típus vagy, igyekszel tartani magad a napirendedhez. Könnyen tanulsz és szereted az agytekervényeid mozgatni.

 

unikornis-16.jpg 3.


Családcentrikus, pozitív kisugárzású, életvidám ember vagy. Szeretsz otthon lenni, örülsz, ha vendégek jönnek hozzád. A lakásod otthonos, kényelmes, barátságos. Sokan kedvelnek, mert nyíltszívű és kedves ember vagy.

 

unikornis-26.jpg 4.


Kimért, méltóságteljes, szép külsejű ember vagy. Egy picit távolságtartó vagy az emberekkel. Kevés barátod van, de azok mind őszintén szeretnek és felnéznek rád. Ha harmóniáról, szépségről van szó, a te ízlésedre adni lehet. A lelked nehezen feded fel az emberek előtt, igyekszel távolságot tartani. Olyan vagy, mint egy díva. Van tartásod, kifinomult és intelligens vagy.

 

unikornis-21.jpg 5.


Jelenléted gyógyítólag hat az embertársaidra. Mindent rózsaszínben látsz, egy picit naivan viselkedsz néha. A szeretet körbefon, kicsit vibráló légkör vesz körbe. Hatékony munkaerő vagy, mégha néha szokatlanok is megoldásaid egy-egy feladatra. Különc vagy, és egy csupaszív ember.

 

unikornis-36.jpg 6.


Családcentrikus, törődő, gyermekszerető ember vagy. Fontos számodra az otthon melege, a szeretet. A gyógyításhoz jó érzéked van, szeretsz is embereken segíteni. Nyugodt, békés ember vagy.

 

unikornis-17.jpg 7.


Bohém ember vagy. Aki szereti a nyüzsgést, ha sokan vannak körülötted. Mozgalmas életet élsz, szeretsz jönni-menni. Mindig határozottan haladsz a céljaid elérése felé. Szeretsz csapatban dolgozni, de önállóan is megállod a helyed. Szereted szép dolgokkal körülvenni magad. Törekszel a szépségre.

 

unikornis-22.jpg 8.


Mélyérzésű ember vagy. Igyekszel hittel élni, etikusan és erényesen viselkedni. Sokat lelkizel (jó értelemben). Sokat mélyülsz el magadban, a gondolataidban. Igyekszel egyre jobbá és jobbá válni. Az érzelmeid irányítják az életed, de szinte mindig jó irányba terelnek. A szíveddel látsz jól!

 

unikornis-29.jpg 9.


Energikus, impulzív ember vagy. Néha kicsit túlvállalpd magad, olyankor egy-két napot pihensz, majd újra a régi formádban tündökölsz. Akaratos, erős egyéniség vagy, de a környezeted ezt jól tolerálja. Mindig kedved szerint cselekszel és nem szereted, ha korlátok közé szorítanak. Fontos számodra a szabadság.

Képek forrása: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416333460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása