Lótusz

Lótusz

Melyik állatövi jegy a legintelligensebb?

2017. március 20. - Lótusz_blogger

Az intelligenciájuk megmutatja, melyik csillagjegy hogyan boldogul az életben.

Az intelligencia, intellektus két kategóriába sorolható: analitikus és szintetikus. Az első kategória meghatározza, hogy egy személy mennyire képes a produktív elemzésre. Ezt lehet ellenőrizni a különböző IQ-tesztek segítségével. A második kategória azt a képességet határozza meg, hogy az alany mennyire tud megfelelő döntéseket hozni mindenféle élethelyzetben, mennyire képes az elvárt eredmény eléréséhez szükséges lépések megtételére. Mennyire lát előre és mennyire jó szervező. A különböző asztrológiai csillagjegyek az intelligenciájuk szerint is bekategorizálhatóak. Például a Vízöntők és a Skorpiók nagyon jól látják előre a dolgokat. A továbbiakban a többi csillagjegy fejébe is bepillantunk egy picit.

A Víz jegyű csillagjegyek (Rák, Skorpió, Halak) jól ismerik nemcsak saját motivációikat, hanem azt is, hogyan hat a mondókájuk a többiekre. (Ez az előrelátás a kínai asztrológia szerinti vízjegyűekre is igaz!). Az egyik leghíresebb, vízjegyű értelmiségi Einstein volt, akinek a csillagjegye a Halak volt.

A Levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) képesek a legfinomabb analitikus gondolkodásra. Élen a Vízöntő áll, de a másik két karakter is nagyon tudja használni az észbeli képességét. Ők tele vannak ötletekkel, nagyon kreatívak, néha még zseninek is hívják őket a többiek.

A Föld jegyek (Bika, Szűz, Bak) briliáns gyakorlati gondolkodással rendelkezik. Kiváló problémamegoldók, gyakran nagyon sikeresek az üzleti életben is. Nagyon jó a pénzügyi helyzetük, melyet gondolkodásuknak is köszönhetnek.

A Tűz jegyűek (Kos, Oroszlán, Nyilas) kiváló intuícióval rendelkezik. Amikor már másra nem hagyatkozhat, a megérzései sosem hagyják cserben. A tűz elem abban segíti őket, hogy vállalni merjék a kockázatot az életben, és megtalálják, elérjék céljukat. Ügyességük lehetővé teszi, hogy bármit elérhessenek az életben.

Ha tisztában vagy erősségeiddel, azokat erősítve sikeresebb emberré válhatsz, ha pedig gyengeségeid is sikerül legyőznöd, boldog lehetsz!

főkép: NLC

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416333490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása