Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: lélektárs

2017. március 22. - Lótusz_blogger

Találd meg a lélektársad!

"Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal."

„A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezőleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat. Fordulj hozzám, hogy vezessem gondolataidat és cselekedeteidet, és szerelmet lopjak az életedbe. Segítek beleszeretni az életedbe, és meggyógyítani a kapcsolataidat, hogy teljes pompájukban virágozhassanak.”

Chamuel aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben. A közelünkben érezhetjük szeretetteljes energiáját, ha zöld fluoritot viselünk vagy markolunk meg.

Drága Chamuel Arkangyal! Köszönöm a szeretetet, amellyel körbeveszel. Ez a szeretet megnyilvánul a fűben, fában, virágban, egy ember  mosolyában és saját magamban is. Kérlek, segíts, hogy minden lépésemet és cselekedetemet a szeretet vezérelje. Hogy a világot a sok nehézség ellenére igyekezzek jóval megtölteni. Add, hogy hozzám hasonló pozitív, boldog, egészséges, szeretetteljes embereket vonzzak magamhoz. Köszönöm, hogy segítesz abban, hogy a lélektársam rámtaláljon. Hálát adok a szeretetért, a fényért és a boldogságért, amellyel bevonsz, mint egy meleg takaróval. Segíts, hogy a szeretet áramoljon körülöttem folyamatosan. Ámen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Op5kcqeCBvw[/embed]

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816333496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása