Lótusz

Lótusz

Tesla tudta, mi rejlik a 3, 6, 9-es számok mögött

2017. március 27. - Lótusz_blogger

Nikola Tesla a legfontosabbnak a 3, 6, 9-es számot tartotta.

Nikola Tesla rengeteg titkos kísérletet végzett, és ő maga is elég rejtélyes életet élt. Bár, megfigyelhető, hogy lángelmék, zsenik megszállottak, és fura szokásaik vannak.

Tesla például, mielőtt belépett egy házba, háromszor körbejárta a háztömböt, csak ezután tette be a lábát, a tányérját 18 szalvétával tisztította meg, és, amikor hotelben szállt meg, csakis olyan szobában volt hajlandó aludni, amelynek száma osztható volt 3-mal. Ezen felül, számításokat végzett a közvetlen környezetében lévő dolgokról, hogy meggyőzödjön arról, hogy az eredmény 3-mal osztható, és az eredményekre alapozta döntéseit. Mindent, amit tett, a 3-as szám határozta meg.

Egyesek szerint ez egyfajta kényszerbetegség volt, mások szerint pedig csak babona. Azonban néhányan azt gondolják, hogy a 3-as szám bűvölete ennél sokkal mélyebben gyökerezett.

"Ha ismernéd a három, hat és kilenc nagyszerűségét, kezedben lenne a világegyetem kulcsa." - Nikola Tesla

Megszállottsága nemcsak a számok iránt volt meg, azonban a 3, 6 és 9-es számok rendkívül vonzották. Azt állította, hogy ezek a számok rendkívül fontosak. Akkor senki nem figyelt rá.

Még a bolygóhoz kapcsolódó csomópontokról is kiszámította, hogy összefüggenek a három, hat és kilences számokkal. De miért pont ezek a számok?

Mi volt az, amit Nikola Tesla megpróbált megértetni a világgal?

Nézzünk néhány példát, amelyben a 3, 6 és 9 meglepő szabályszerűségeket mutat.

Az első fontos szabály, hogy a matematikát nem a tudósok hozták létre. A matematika benne van minden létezőben, a világban. Ez egy univerzális nyelv és törvény. Nem számít, hol vagyunk az univerzumban, az 1+2 mindig egyenlő lesz 3-mal. A világegyetemben minden ennek a törvénynek engedelmeskedik.

Vannak olyan minták, amelyek természetes módon jelennek meg az univerzumban, és ugyanezek a mintázatok felfedezhetőek a galaxisokban, a csillagok keletkezésében, az evolúcióban, és szinte valamennyi természeti rendszerben. Néhány ezen minták közül az úgynevezett aranymetszés vagy Szent Geometria.

Az egyik számalapú rendszer, melyet a természetben felfedezhetünk, a 2-es számrendszer, vagyis a bináris rendszer, illetve ennek többszörösei. A 2-es szám hatványai fedezhetők fel a sejtek és embriók fejlődése során: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 ...

Van, aki szerint ez Isten tervrajza. A matematika is ezt az analógiát követi és Isten ujjlenyomatának nevezi (felekezettől függetlenül).

Az örvény matematikájában (a tórusz anatómia tudománya) van egy minta, amely ismétli önmagát: 1, 2, 4, 8, 7, 5, és így tovább 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, ...

Bár, a fenti mintáknál a 3, 6 és 9 nem található meg, azonban Marko Rodin tudós úgy véli, hogy ezek a számok egy vektort jelentenek a harmadikból a negyedik dimenzióba, amelyet ő "fluxus mezőnek" hív. Ez a mező elvileg egy magasabb dimenziós energia, amely befolyásolja az energia áramkör másik hat pontját.



Randy Powell, Marko Rodin egyik hallgatója azt mondja, hogy ez a titkos kulcs a szabad energiához, amelyről mindannyian tudjuk, hogy Tesla a mestere volt.

Te mit gondolsz?

(via)

Még több számmisztika: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616333506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domahidi Péter 2019.10.01. 20:28:07

szia! az én magyarázatom: a 2 és a 3 prím szám ezért hatványaik sosem lehetnek osztói egymásnak! tehát a 2 hatványai sosem lesznek oszthatóak 3-al. mint mindenki tudja hogy minden szám osztható 3-al ha számjegyei összege is osztható 3-al.. mivel a 2 hatványok nem oszthatók 3-al ezért számjegyeik sem lehetnek oszthatók 3-al! ezért marad ki a 3 6 9 .... Az ismétlődő szekvencia magyarázata egy kicsit bonyolultabb..
süti beállítások módosítása