Lótusz

Lótusz

Íme a legszívesebb teszt

2017. április 21. - Lótusz_blogger

Válassz egy szívet, elárulom mi vár rád a szerelemben!

Íme a szívek, válaszd ki a kedvenced!

Ha az 1. szívet választottad, akkor hamarosan szerelmes leszel! Az életedben ott van az a személy, akivel képes leszel megtapasztalni, ezt a mindent elsörpő érzést. Sok kellemes perc vár rád.

Ha a 2. szív mellett döntöttél, nem tervezed a szerelmet. Szeretsz egyedül lenni, élvezed a szabadságot. Azonban, ha a szíved nyitva, akkor képes leszel arra, hogy megérezd a szerelem ízét!

Ha a 3. szívet választottad, akkor már megtaláltad a szerelmet! Most a szívedben igazi napsütés uralkodik. Elégedett vagy mindennel, ami körbevesz téged, és készen állsz arra, hogy belevesd magad a nagy szerelembe.

Ha a 4. szív a kedvenced, már találkoztál a lelki társaddal. Jó a kapcsolatotok amely a jövőben még erősebbé válik. Boldog családról álmodsz.

Ha az 5. szívet választod, valaki nagyon érdekel téged. Most elkezded közelebbről szemlélni őt, aki a közelmúltban jelent meg az életedben. Ha végiggondolod a pro és kontra-t akkor egy nagyon jó kapcsolatba kezdhetsz.

Ha a 6. szív a kedvenced, akkor nagyon hamar megtalál a lelki társad!

Ha a 7. szivet választottad, már megtaláltad az igazi szerelmet. Ne vesztegesd el a boldogságot!

Ha a 8. szív a legszimpatikusabb, akkor már vannak érzéseid valaki iránt, de nem vagy biztos benne, hogy készen állsz-e egy komoly kapcsolatra. Ne félj kockáztatni!

Innen fordította Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716333542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása