Lótusz

Lótusz

Különleges képteszt, amely rávílágít egy rejtett tulajdonságodra

2017. április 27. - Lótusz_blogger

Mit láttál meg először a képen?

 

A macskát

Felületes vagy, hajlamos vagy elhamarkodott következtetéseket levonni. Gyakran csak a felszín ragadja meg a fantáziád ás elsiklasz a lényeg felett. Legyél figyelmesebb és átgondoltabb. Ha hagysz időt magadnak, és egy picit a dolgok mögé nézel, sokkal nagyobb lehetőséged van arra, hogy boldogulj az életben.

Az egeret

Te rendkívül figyelmes és átgondolt vagy, nem szeretsz elhamarkodottan dönteni. Ez viszont azt vonja maga után, hogy ritkán lazítasz. Pedig nem kéne folyamatosan agyalnod. Az élet nemcsak feladatokból áll. Próbálj meg néha relaxálni és picit kockáztatni is.

A fehér csíkokat

Te csak feketét és fehéret látsz. Egyfajta fiatalos maximalizmussal rendelkezel. Hiszel az eszmék erejében. Egy kapcsolaton is addig csiszolgatsz (csiszolgatnál), amíg az tökéletes nem lesz. A probléma az egészben az, hogy a tökéletesség tiszta formában nem létezik. Nehezedre esik eltávolodni az élet alapelveitől, pedig rendkívüli módon kitágulna a világ, ha nemcsak fekete-fehérben, hanem színesben is megpróbálnád a dolgokat nézni.

(kép)

További érdekes tesztekért kattints IDE

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3516333554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása