Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

Kedvenc számod elárulja, mennyire vagy temperamentumos az ágyban

2017. május 12. - Lótusz_blogger

Szexuális temperamentum a kedvenc számod alapján.

A számok sokat elárulnak egy emberről. A számmisztika megmutatja az ember jellemét, hiányosságait, céljait és sikereit is előrevetítheti. (Erről bővebben olvashatsz ITT.)

Ma viszont annak járunk utána, hogy a kedvenc számunk mit árul el szexuális temperamentumunkról.

1

Ha az 1 a kedvenced, akkor te rendkívüli érzékiséggel rendelkezel. Szeretsz új dolgokat kipróbálni az ágyban, de ehhez egy stabil kapcsolatra van szükséged. Szeretsz fantáziálni.

2

Ha a kettő a kedvenced, hogy a szexben te passzív szerepet játszol. Nem is próbálsz aktív lenni. Szereted a békés, boldog kapcsolatot, kevésbé kedveled a vihart és szenvedélyt. Szereted, ha megcsókolnak, simogatnak, egy érzéki érintéstől azonnal beindulsz, de ez nem jelenti azt, hogy könnyen elcsábulsz. Érzelmeidet te irányítod. Szerelmesként visszafogottan viselkedsz, és ha szakítanak veled, sosem sírsz.

3

Ha a 3-as szám a kedvenced, független vagy és rendkívül szexi. Nem félsz megvallani az érzéseidet, és vágyait kielégítéséért szinte bármire képes vagy. Annak ellenére, hogy kifinomultak vagytok ilyen téren, a szexet az életízének illetve annak ízesítésének használtok, szinte ünnepként.

4

Ha te kedvenced a négyes, olyan vagy, aki megbízható, akinek a család az első. Szereted a kiszámítható dolgokat szerelemben, barátságban, minthogy elveszítsd a fejed. A szexuális játék helyett neked az érzelmi kompatibilitás partnereddel fontosabb - az ágyban akkor leszel boldog, ha szokásos, kiszámítható a szex. De egy jó "tanár" rávezethet a pikánsabb dolgokra. Mindig hűséges vagy.

5

Nagyon magabiztosan mozogsz az ágyban, várod, hogy értékeljék tevékenységed. Ha azonban partnered valamilyen megjegyzést tesz, vagy épp ne adj Isten kinevet, akkor teljesen elveszted az érdeklődésed a szex iránt. Ha képes vagy alkalmazkodni és figyelni  a partneredre, és játékosra veszed a figurát, akkor sokkal boldogabbá teheted a partnered. Közben magadról sem feledkezz meg.

6

A hatos szám kedvelője szereti a kreativitást, az eredeti gondolkodást. Egy fantáziavilágban él. A szex számára olyan élvezet, amely teli van romantikával: gyertyafény, ajándékok, hangulat - mindez hozzájárul az élvezetéhez. A fantáziája nagyon elviszi, nem mindig tudja jól érezni magát a való életben. Erre kell odafigyelnie, hogy engedje el magát, élvezze az érzékiséget és próbáljon szórakozni.

7

A hetes számot kedvelő indulatos és érzékeny lélek. Élvezi a szexet egész lényével, de nem fogja feláldozni a kedvéért a családot vagy a vállalkozását. Néha kegyetlen a partner, nem tudja megbocsátani a másik gyengeségét. Ha úgy gondolja, hogy a kedvese nem méltó figyelmére, akkor igyekszik megszabadulni tőle. A magány nem ijeszteni meg. A családban ő szereti játszani az első hegedű szerepet. Természeténél fogva el is szerzi ezt a titulust.

8

Aki a 8-as számot kedveli, előnyben részesíti a kényelmet és a stabilitást. Szereti az izgalmat, de a partnerét okossága fogja meg. A 8-as nő férjül inkább olyan társat választ, aki naivabb természetű, aki a későbbiekben mindenben hallgatni fog rá. Nagyon igényes szerető, nemcsak kapni, de adni is szeret.

9

Szellemes vagy, van humorérzéked, kiszámíthatatlan és szórakoztató vagy. A szex számodra a szerelem kivetülése. Sosem lennél olyan emberrel, aki alattad áll szellemileg. Bár nem vagy túlságosan gyengéd és figyelmes, szülőnek nagyon tökéletes vagy. Szereti a természetességet, gyermekével is nyíltan tud róla beszélni, mert nem szupertitkos dolognak tartja, hanem az élet velejárójának.

0

Ritkán van saját véleménye, egész élete alatt valaki más befolyása alatt áll. Tudat alatt ezzel a felelősség terhét szeretné levenni válláról. Ha az első szexuális élménye nem volt kielégítő, akkor a legvalószínűbb, hogy elveszti érdeklődését a szex iránt, és csak a munkának és a családnak szenteli figyelmét. A másik lehetőség, hogy nagyon gyakran váltogatja partnereit.

 

Ha nem egyjegyű, hanem több számjegyből álló szerencseszámod van, akkor a számjegyeket összeadva jön ki a te számod. Pl:

333 => 3+3+3 =9

A te számod a kilences.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216333576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása