Lótusz

Lótusz

A siker titka

2017. május 13. - Lótusz_blogger

Mitől lesz valaki sikeres, kiegyensúlyozott és miért van az, hogy valaki bármit tesz, úgy érzi, nem éri el a célját. Ez nemcsak a karmától, horoszkóptól függ.

“A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” /Mahatma Gandhi/

Egy történetet hoztam nektek erről és szívből kívánom, hogy ne hallgassatok senkire, csakis a szívetekre!

 Békák versenye

Egyszer volt, hol nem volt egy csoport béka, akik versenyezni akartak. Elhatározták, hogy a verseny tárgya az lesz: ki jut fel, és ki jut fel leghamarabb egy hatalmas nagy toronyba. Gyűltek a nézők is, mind kíváncsiak voltak, hogy a  lehetetlen küldetést ki tudja teljesíteni? Elkezdődött a verseny, de a nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak:

– “Óh,  de fárasztó, sosem fognak feljutni. ”

– “Semmiképpen nem sikerülhet a torony túl magas. ”

 

A békák kezdtek lemaradozni, egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé. A nézők továbbra is kiabáltak:

– “Ez túl fárasztó, nem sikerülhet nekik!”

A békák közül egyre többen gondolták meg magukat, és visszafordultak. CSAK EGY haladt tovább kitartóan, egyáltalán nem akarta feladni. Végül mindegyik feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára.
A többiek: békák is és nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült elérnie azt, ami a többieknek elképzelhetetlen volt. Egyikőjük odament a békához és meg is kérdezte tőle.

Ekkor derült ki, hogy a NYERTES BÉKA SÜKET volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016333578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása