Lótusz

Lótusz

2 perces teszt a tudatalattidról. Belefér?

2017. május 16. - Lótusz_blogger

Nem véletlenül használják a pszichológusok is ezt a képtesztet.

Ezt a tesztet pszichológusok is használják azért, hogy segítsen meghatározni, mi található a "páciens" tudatalattijában. Mintha egy pincében járkálnánk, ahol felhalmozódott egy csomó nagyon különböző dolog.

Számodra mi volt az első dolog a képről, amit kiszúrtál?

Hinta

A hinta szimbolizálja a szexuális életet. Talán ezen a ponton úgy érzed, hiányzik az intimitás. Ezen túlmenően, ez a jele a szexuális megszállottságnak, amely belső problémákból származik.

Dobozok

A négyszögletű dobozok tükrözik a személy önazonosságát. Mivel van töltve? Mit rejt? Mi jut eszedbe a dobozról? Szerinted mit rejt? Mi az, ami a tudatalattidba nagyon elrejtettél még saját magad elöl is?

Törött tükör

A tükör önmagunkat jelképezi. Ha ezt választod, túlterheltnek és bizonytalannak érzed magad. Lehetséges, hogy útkereszteződésben állsz, nem tudod, mit kell tenni. Továbbá a tükör annak a jele is lehet, hogy harcol a benned lévő két személyiség, és nem találod, melyik az igazi „én”.

Kerék

A kerék jelképezi a kapcsolatot közted és a külvilág között. Ha ezt a szimbólumot választod, azt jelenti, hogy most zsákutcában vagy. Futsz körben-körben, mégsem éred el a célodat. Állj meg. Most úgy érzed, mintha mókuskerékben futnál folyamatosan.

Kalapács

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy már mindent megtettél, hogy elérd a kívánt célod. Már az erőszaktól sem riadsz vissza, hogy elérd azt.

Baba

A baba képviseli a kapcsolatot gyermekkorral. Pánik és félelem van benned, félsz felnőni, félsz a z öregedéstől. Sokmindent megteszel azért, hogy az öregedés ellen mindent bevess.

Könyvek

A könyvek - a tudás jelképei, vagyis az életé. Azonban ha azokat a pincében tartjuk, akkor valószínűleg elvesztetted a léted értelmét.

Kép

A kép - világosan jelzi, hogy teljes harmónia uralkodik az életedben. Teljes összhangban élsz saját magaddal és másokkal. A hozzád közel állókhoz megértéssel közelítesz.

Rács

Ez a zárkózottságot, izolációt és elválást jelképezi. Valószínűleg ebben a pillanatban úgy érzed, nagyon depressziós a hangulatod. Szorongsz és nem tudod, mit hoz számodra az élet.

Törött szék

A törött bútorok egy olyan időszakot szimbolizálnak, amikor a bizonytalanság, a stressz vesz körül. Pihenésre van szükséged.

Almás kosár

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy azon az úton, amelyen haladsz: a tudás, a bölcsesség, amely segít elérni a személyes boldogságot.

Lépcső/létra

A lépcső általában jelképez egy átmenetet valami új dolog felé. Rövid idő alatt elérhetnéd a célodat. De ez a lépcső nem vezet sehová... Talán nehézségek várnak rád. Csak a hozzáállásod akadályozhatják meg az eredményt. Győzd le a büszkeséged, így leküzdheted a nehézséget. Így garantálhatod az eredményt.

Mit gondolsz a teszt eredményéről? Kommentelj!

marketium

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr916333582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása