Lótusz

Lótusz

Van, aki esélyt hoz az életedbe...

2017. május 18. - Lótusz_blogger

Vannak emberek, akik segítenek neked... Szeretni.

Hirtelen, figyelmeztetés nélkül érkezik. Olyankor, amikor gyakran még nem állsz rá készen. Olyan ő, mint egy világítótorony. Egy fénypont. Egy ösztönző.

Ő az, aki tudatában van saját magának, érzi a kapcsolatot az Univerzummal, Istennel, és segít abban, hogy jobban megértsd magad és a világot. Kapcsolatba lépsz vele. És ekkor egy mély, szellemi megértéshez juthatsz. Segít a helyzetedre felhívni a figyelmet. És hív téged....

Megérkezik az életedbe. Amit eddig hittél a szeretetről, a szerelemről, rájössz, hogy csak egy kis pont volt ahhoz képest, amit tőle kaphatsz. Azzal, hogy meglátod a végtelen szeretet erejét, te is fejlődni kezdesz.

Ezzel az emberrel esélyt kapsz arra, hogy jobban megértsd a világot: a valóságról mélyebb és árnyaltabb képet kaphatsz általa. A szerelem - egyenlőség. Eddig olyannal találkoztál csak, ahol az egyik fél domináns volt. Itt már teljesen egyenértékűnek és egyenlőnek érzitek magatokat. Erre az érzésre már régóta szükséged volt... Vártad azt, akivel repülhetsz.

De, ekkor amikor már mindketten azt érzik, hogy jó helyen vagytok, az ego újra beindul. A harc elkezdődik... Ez tényleg az, aminek érzem? Vagy csak én szeretném, hogy így legyen? Meg egyébként is... Jó volt nekem eddig így, most miért változtassak? Repülés - aztán visszahuppanás a Földre... Még egy elrugaszkodás...

Ha sikerül lecsendesítened az egód, akkor rájössz, hogy őt az Univerzum küldte neked. Ez egy nagyon ritka esély, amiből sokat tanulhatsz - gyengéden és szeretetteljesen. De ha eltávolodtok egymástól, akkor a lelketek egyre jobban sikít. Szenved. Mintha egy dobozba lenne bezárva, ahol vívódik önmagával, vívódik az érzéseivel.

Ha a kapcsolat megmarad, az pedig egy óriási esély arra, hogy a lelketek fájdalma megszűnjön, hogy őszintén, "meztelen lélekkel", egymást segítve fejlődni tudjatok és valódi, mély szeretettel szeretni tanuljatok egymástól, egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416333588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása