Lótusz

Lótusz

Válassz egy kiskutyát

2017. május 29. - Lótusz_blogger

Elárulom, mitől félsz!

Az alábbi képen cukibbnál cukibb kiskutyákat láthatsz. Az én szívem mindig megenyhítik ezek a cuki kutyakölykök. Azonban ezek a blökik nemcsak a cukiságfaktor emelése miatt kerültek a bejegyzésbe. Az, hogy meg kis ebet választod, elárulja, mitől félsz. Kezdődhet a játék? Akkor nézd az alábbi képet és válaszd ki a kedvenced:

 

Görgess lejjebb, hogy megtaláld a kedvencedhez tartozó leírást!

1.Magányosság

A legfőbb félelmed az egyedüllét. A világot egy ijesztő és szörnyű helynek találod, és szükséged van valakire, aki mellett biztonságban érzed magad.

2. Halál

Félsz a haláltól, mert nem tudod, hogy  mire számíthatsz utána. És attól is félsz, hogy elvesztesz hozzád közel álló embereket.

3. Magasság

Szívszélhűdést kapsz, már csak a látványtól is, ha valaki felhőkarcoló ablakát mossa. De hegytetőről sem szívesen tekingetsz a tájba. A magasság ijesztő számodra.

4. Mások véleménye

Nagyon érzékeny vagy a kritikára, állandóan félsz, hogy kritizálnak, kibeszélnek a hátad mögött. Ezek a félelmeid legtöbbször alaptalanok!

5. Sötétség

Már gyermekkorod óta félsz a sötétségtől. Nagyon erős a fantáziád és a misztikus dolgok is vonzzanak... És ha ezt a kettőt ötvözzük...

6. Gyerekek

Amikor gyerekek között vagy, valamilyen kettős érzés kerít hatalmába: szorongsz és rossz a közérzeted. Talán még megérinteni is félsz őket.

7. Felelősség

A félelem érthető: nem mindenki képes felelősséget vállalni. Egy új dologba való belevágás során is kétségei támadhatnak az embernek, és gyakran alábecsülöd magad. Emiatt legtöbbször a fontos dolgokat az utolsó pillanatra hagyod.

8. Boldogság

Nem, valóban nem is a boldogságtól félsz, hanem attól, hogy vége szakad. Hogy élvezed és aztán egyszercsak nincs többé. Aztán a félelmed méreggé válik, és végül tényleg vége lesz.

9. Nem hagyni jelet

Te attól félsz leginkább, hogy nem hagysz magadból semmi jelet a világnak halálod után. Fontosnak tartod, hogy emlékezennek rád. A probléma azzal van, hogy sosem érzed elégnek a jeleket.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216333606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása