Lótusz

Lótusz

Válassz egy pénzérmét!

2017. június 07. - Lótusz_blogger

Elmondom, hogyan és mikor leszel jobb anyagi helyzetben!

Lottónyereményre vágysz? Munkamániás vagy? Mikor számíthatsz arra, hogy több pénz vándorol a zsebedbe? Válassz egyet az alábbi pénzérmék közül és megtudhatod!

1. pénzérme

Ha úgy döntöttél, hogy az első számú pénzérmét választod, akkor keményen kell dolgoznod, ahhoz, hogy igazán gazdag legyél. De ne aggódj! Az erőfeszítéseid segítenek a kívánt eredményt elérni. Csak türelem, kitartás és kemény munka kell hozzá. Te biztosan eléred a gazdagságot!

2. pénzérme

Ha a 2. pénzérmét választottad, akkor már majdnem ott vagy a célnál! Valószínűleg kapsz egy nagyon csábító ajánlatot, amelyet biztosan nem tudsz visszautasítani. Ez a döntés hozza el számodra a gazdagságot.

3. pénzérme

Ha úgy döntöttél, hogy a 3. pénzérmét választod, nem lehet okod panaszra! Jó és stabil pénzügyi pozíciód van. Van elég pénzed az alapvető szükségletekre, de pihenni is. Ha azt szeretnéd, hogy még több bevételed legyen, el kell fogadnod az összes üzleti ajánlatot, amely megtalál. Ez vezet a pénzügyeid növekedéséhez.

4. pénzérme

Ha a 4. pénzérmét választod, a gazdagság kb. 2 év múlva ér el hozzád. A lényeg, hogy elő kell készítened. Az élet ehhez meg is adja a lehetőséget. Legyél türelmes, hamarosan élvezed az elért helyzetedet.

5. pénzérme

Ha az 5. pénzérmét választod, akkor nyitottnak kell lenned üzleti ajánlatokra. Néha úgy tűnik, hogy nem mersz kockáztatni, és nem teszel túl sok erőfeszítést azért, hogy új szintre kerülj a pénzügyeidben. Tévedsz! Amint megpróbálsz egy kis kockázatot vállalni, a pénz a zsebedben fog landolni!

6. pénzérme

Ha a 6. pénzérmét választod, akkor a következő évben még több pénz vándorolhat hozzád. Már gondolatban el is kezdheted, költeni a pénzt. És persze ne felejtsd el, hogy meg is kell dolgozni a pénzért, mert nem várhatsz az amerikai nagybácsira!

Fordítás INNEN.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016333616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása