Lótusz

Lótusz

Válassz egy levelet - meghozza neked a szerencsét

2017. június 24. - Lótusz_blogger

Egy levél megmutatja milyen változás történik az életedben!

Vannak álmaid? Szeretnél elérni valamit? Eléred? Milyen változás áll előtted? Válassz egy levelet a 4 közül, és megtudhatod!

Ha az első levelet választod:

A közeljövőben minden bizonnyal javulni fognak a dolgaid az életed minden területén. De különösen szerencsés leszel a szerelemben. Az életed romantikus fordulatot vesz, az eddig magányos szíved meghódítja valaki. A közeljövőben egy nagyon jó emberrel fog összehozni a sors.

Ha a második levelet választod:

Akkor pénzügyi siker vár rád. A következő két hónapban pénz áll a házhoz. Ez lehet bónusz, értékes ajándék, vagy akár váratlan örökség is.

Ha a harmadik levelet választod:

Kalandok sora vár rád. Itt az ideje, hogy letedd a mindennapi életet és a munkát és a jól megérdemelt pihenésre koncentrálj. Nem számít hol, nem számít hová mégy, csak az, hogy kivel... Ebben az időszakban nagyon kellemes ismerősökkel hoz össze a sors.

Ha a negyedik levelet választod:

Az elmúlt években nem voltál túl szerencsés, igaz? De most véget ér a múlt! A közeljövőben az életedben kellemes változás változás kezdődik, és minden olyan problémád megoldódik, ami már régóta megoldásra várt.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816333634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása