Lótusz

Lótusz

Hol lennél szívesen? Elárulja, mi hiányzik legjobban az életedből!

2017. július 01. - Lótusz_blogger

Válassz egy helyet, elmondom, mi hiányzik számodra leginkább!

Rohanunk. Nem vesszük észre az apró szépségeket az életben. Nem mindig érzed magad boldognak, de nem is tudod, hogy miért... De most pihenj meg egy kicsit. Nézd meg az alábbi meseszép képeket, és válassz közülük egyet.

 

Melyiket választod?

Ha az 1. képet választottad:

Egy jó beszélgetés hiányzik az életedből. Kommunikálnod kell, beszélgetni. De nemcsak néhány szóban, hanem egy hosszú beszélgetésre van szükséged egy régi baráttal. Szánj rá időt... Beszélgessetek múltról, jelenről, jövőről.

Ha a 2. képet választod:

Változásra van szükséged! Az életed alapjai rendben vannak. De néhány kis dologban ideje változtatnod.  Talán egy új frizura? Egy új ruhastílus? Vagy a lakást átrendezni? Vagy új szakmát tanulnál? Szélesítsd a látóköröd, merj változtatni!

Ha a 3. képet választod:

Valahogy fel kell frissítened az életedet. Ízlelgesd az életet! Utazz más országba, városba, vagy próbálj ki új, érdekes sportokat: lovaglás, paintball, ejtőernyőzés. Azonban ne kockáztass!

Ha a 4. képet választod:

Egy kis nyugalomra vágysz. Kicsit elfáradtál. Pihenésre van szükséged. Ha meg tudod oldani, menj a vadonba, ahol nincsenek emberek. Pihengess tábortűz mellett, hallgasd az erdő-mező hangjait. Ébredj madárcsicsergésre, a fák zizegésére. Érezd a vadvirágok illatát. Frissítsd fel a lelked.

Ha az 5. képet választod:

Szabadságra van szükséged. Te most fulladozol az életben, amelyben élsz. Érezd a szelet, hagyd magad, ne gondolj a következményekre. Ha valami elromlott, engedd el. Repülj oda, ahová szíved hív.

Ha a 6. képet választod:

Szükséged van egy normális életre.  Csak egy átlagos életet szeretnél. Próbáld meg rendezni az életed. Hozz létre napi rutint és ragaszkodj hozzá. Tervezd meg a napjaidat. Nyugodtan ebédelj, sétálj sokat, pihenj.

Ha a 7. képet választod:

Neked egy álomra van szükséged. Egy álomra, amely reményt ad, motivál, amiért tenned kell. Egy igazi álom, aminek a végrehajtásáért tenned kell, ami nem egyik napról a másikra sikerül. De minden egyes nap tegyél érte. Légy türelmes, kitartó és motivált.

Ha a 8. képet választod:

Neked egy kis pihenésre van szükséged. Egy olyan helyen, ahol sok a napsütés, és elfelejtheted a gondjaidat. Olyan helyet válassz, ahol tudsz napozni, hogy érezd a nap életető erejét. És a nyugalmat.

(via)

Nézd meg ezt is: Válassz egy mandalát, elmondom, milyen vagy: IDE KATTINTS.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6816333644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása