Lótusz

Lótusz

Válassz egy mandalát - elmondom milyen vagy!

2016. augusztus 23. - Lótusz_blogger

Válassz egy mandalát - sokat elárul rólad!

A mandala szó, az ősi indiai, vagyis a szanszkrit nyelvből származik. Jelentése: kör, ív. korong. Más vélemény szerint jelentése inkább az elmével áll kapcsolatban: "manas" elmét jelent. A jógik az elmélyülés eszközeként használják/használták.

Az alábbiakban 6-féle gyönyörű mandalát láthatsz, amiből válassz ki egyet, amely szívednek leginkább kedves. Majd olvasd el, mit árul el rólad!

mandalák

1.  A nagylelkűség és erkölcs

Mindig a legjobbra törekszel és igyekszel megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.Az emberek úgy gondolják, hogy nehéz Veled - te pedig úgy gondolod, velük a nehéz! :) Keményen dolgozol, de nemcsak a saját javadra. Azt szeretnéd, hogy a világ egy jobb hely lehessen, és ezért sokat is teszel. A végsőkig kitartasz mindenki mellett. Csak kevesen veszik észre és teszik szóvá, mennyit is teszel a világért.

2. Szórakoztatás és igazságérzet

Felelős személy vagy, aki szeret vigyázni másokra. Hiszel a becsületes munkában, és vállalod a felelősséget. Könnyen elnyered az emberek bizalmát. Okos vagy, gyors és szellemes személyiséggel rendelkezel. Szereted rövid, vicces sztorikkal szórakoztatni a környezeted.

3. Elme és figyelmesség

Te egy nagy gondolkodó vagy. Az ötletelés a lételemed. Bár eléggé zárkózott személyiség vagy, szeretsz együtt lenni olyanokkal, akiknek hasonló a gondolkodásuk, mint a tiéd. Mindig alapos vagy. Sok időt töltesz az erkölcsösségről filozofálgatva. Igyekszel mindig helyesen cselekedni, még akkor is, ha a társadalom nagy része nem ért egyet veled.

4. Tisztánlátás és filozófia

Egyedülálló személyiséggel rendelkezel. Rendkívül intuitív vagy. A többiek kicsit furcsának tartanak.Gyakran félreértenek, és ez neked fáj. Szükséged van személyes térre. Kreatív vagy, és tiszteletben tartasz másokat. Tisztán látod az élet sötét és világos oldalát. Nagyon érzelmes vagy.

5. Bizalom és dominancia

Nagyon független vagy. A "csináld magad" elvet követed. Kizárólag saját magadra támaszkodsz. Tudod, hogy kell magadban tartani az erőt és másoknak is, akiknek szüksége van rá. Tudod, mit akarsz és nem félsz, menetelsz a célod felé. Másoktól egyetlen dolgot kérsz: legyenek veled őszinték!

6. Együttérzés és érzékenység

Könnyedén tudsz kapcsolatot építeni az emberekkel. Van egy csomó barátod, és szereted őket. Meleg és világos aurád van. Az emberek úgy érzik, hogy nagyon nyugodtak a jelenlétedben. Optimista vagy, minden napot jónak próbálsz látni. Éleslátó és érdekes ember vagy. Több szükséged van a szeretetre, mint bárki másnak a világon. Még azokat is szeretni tudod (szerelemmel is), akik nem szeretnek viszont.

Még több mandalával kapcsolatos cikkért kattints IDE.

Még több tesztet ITT találsz.

Válassz egy Buddhát, elmondom mire vágysz? ITT.

fordította: Lótusz

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016333072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvánné Simkó 2017.01.25. 19:35:46

Nagyon köszönöm!1 es

Lótusz 2017.01.25. 20:48:16

Szívesen! :)
süti beállítások módosítása