Lótusz

Lótusz

Válassz egy Buddhát, elmondom mire vágysz!

2016. május 25. - Lótusz_blogger

Neked melyik Buddhára van szükséged?

Buddhát különbözőképpen ábrázolják: van, amikor nevet, van, amikor ül, van, hogy áll, vagy éppen lótuszülésben meditál. A különböző Buddha-ábrázolások különféle pozitív üzenetet sugároznak. Az alábbiakban Buddhákat fogsz látni és ki kell választanod, amelyiket a legszebbnek találod, vagy valamiért vonzónak érzel. A Buddha-kép után pedig megtalálod a leírást, hogy miért is ezt a Buddhát választottad.

Buddhak

Kiválasztottad? Akkor görgess lejjebb és olvasd el az üzenetet!

szeretet

Buddha üzenete: Szeretetre vágysz!

Buddha tanácsa: Próbáld meg szeretni önmagadat, a hozzád közelállókat és azokat is, akik melletted vannak az úton, de úgy érzed, hogy próbálnak hátráltatni. Imádkozz, meditálj és csöndesedj le! Ha teheted legyél szeretetteid körében, vagy menj kisgyermekek közé. De az állatok is sok szeretet tudnak adni.

 

tudás 2

Buddha üzenete: Tudásra vágysz!

Buddha tanácsa: Próbáld meg lecsendesedni, olvasni, elmélyülni valamiben, amit szeretsz. Hallgass rezgésszintemelő zenéket (ITT), szemlélődj, kovácsolj új terveket.

 

gazdagság

Buddha üzenete: Gazdagságra vágysz!

Buddha tanácsa: Ha adsz, akkor kapni is fogsz. Nem kell azonnal elosztogatni mindened, de ha odafigyelsz, ki mire vágyik a környezetedben (és segíted), akár egy jó szóval, akár egy bókkal, akár egy kis segítséggel, máris megnyitod a pénzcsapod és hozzád is elkezdenek áramolni a számodra bőséget, gazdagságot jelentő dolgok és a lehetőséget. Feng shuival így segíthetsz be: ITT.

 

gyógyító lapis

Buddha üzenete: Gyógyulásra vágysz!

Buddha tanácsa: Esetleg már régóta beteg vagy? Szeretnéd jobban érezni magad? Szeretnéd könnyebbnek, frissebbnek, energikusabbnak érezni magad? Akkor kezdj el a csikungozni. A csí-vagyis életenergia megerősítéséhez  végezd a gyakorlatokat. Rendkívüli dolgokat fogsz tapasztalni! (ITT), vagy kérd Amitábha Buddha segítségét és gyógyító erejét: ITT.

 

hatalom 1

Buddha üzenete: Hatalomra vágysz!

Buddha tanácsa: Ha szeretnél erősebb lenni és nagyobb hatalommal bírni, legyél te a legkisebb, legyél te a legszerényebb és legyél te a legalzatosabb! Így benned valódi erő lesz szemben azokkal, akiket csak "odatettek".

 

hatalom

Buddha üzenete: Védelemre vágysz!

Buddha tanácsa: Kérd meg Égi segítőidet (Angyalok, Jézus, az Atya, Buddha...), hogy védelmezzenek, legyenek melletted, vigyázzanak rád és segítsenek életed minden területén.

 

tisztaság

Buddha üzenete: Tisztaságra vágysz!

Buddha tanácsa: Vonulj el, szánj időt magadra. Pihenj, meditálj, ha teheted, vonulj el egy SPA-ba, vagy menj el sétálni az erdőbe, folyópartra (Helyek, melyek többet segítenek a pszichológusnál.) Az állatok közelsége is nyugtatólag hathat, menj el kutyát sétáltatni, vagy csak olvass. Gyújts meg egy gyertyát, füstölőzz, így nemcsak te magad, de a lakásod is megtisztul (erről bővebben ITT olvashatsz).

 

nyugalom önbizalom

Buddha üzenete: Nyugalomra vágysz!

Buddha tanácsa: Vonulj el, szánj időt magadra. Pihenj, meditálj, menj ki a természetbe, töltődj fel. Vedd körül magad szép holmikkal, kedves emberekkel. Olvass, hallgass nyugtató zenét. Próbálj meg kikapcsolni és élvezd a MOST-ot.

 

szerelem

Buddha üzenete: Könnyedségre, szerelemre vágysz!

Buddha tanácsa: Szórakozni szeretnél, vidámnak lenni és élvezni az életet. Élvezheted is! :) Senki nem korlátoz abban, hogy jól érezd magad! Engedd el a gondokat, szabadulj fel. Legyél olyan emberek társaságában, akik mellett feltöltődsz, akikkel jól tudtok beszélgetni, táncolni. Ismerj meg új embereket, új világokat, kirándulj! Feng shuival a szerelmet is bevonzhatod: ITT.

Még több Buddháról szóló cikket IDE kattintva találsz.

szerző: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5316332880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása