Lótusz

Lótusz

528 - A szeretet gyógyító frekvenciája

2015. március 22. - Lótusz_blogger

Tudományosan bizonyították, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak lehetnek. Erre a legjobb példa az ún. solfeggio frekvencia, melyet gyakran használnak meditációkhoz. A solfeggio (ejtsd: szofeddso), olyan énekgyakorlat, melynél az énekes nem meghatározott értelmű szavakat, hanem csak a különféle magánhangzókat használja a hangok kiéneklésére (meditációban például torokhang vagy az OMM).

 

A solfeggio hangfrekvenciákat az középkori greoriánokban használták először. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok hatalmas áldásban részesítik a közösséget, ha a szertartások alatt együtt éneklik őket. Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és De. Len Horowitz fedezte fel újra.

Hat solfeggio frekvenciát különböztetnek meg, mindegyik más-más hatású:

396 Hz – Ferlszabadítja a félelmet és bűntudatot
417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése
528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNA gyógyítás)

639 Hz – Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
741 Hz – megérzések felébresztése
852 Hz – Feltétel nélküli szeretet

 

Ezek közül a legkülönlegesebb az 528 Hz rezgés, melyet csodálatos frekvenciának is neveznek, mely Dr. Len Horowitz szerint helyreállítja a sérült DNS-t. Amikor ezt a frekvenciát halljuk, úgy érezhetjük, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódunk a zenéhez. A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életünkben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít. Hallgass bele:

1.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=N6IEIANncwY#t=151[/embed]

2.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IY4MVNO74y4[/embed]

3.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=v2CvZ6MzMX0#t=139[/embed]

 

Fontos:

Lehetőleg olyankor kezd el hallgatni, amikor senki sem zavar meg, például elalvás előtt. A még jobb hatás érdekében használj jó minőségű fülhallgatót. Fókuszálj közben a hangokra, hagyd, hogy vezessenek. 

 

A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat hétig kell az egyes frekvenciákat hallgatni, minden nap 15 percen át. Ugyanakkor sosem szabad, hogy kötelességnek  érezd. Ha épp semmi kedved hozzá, hagyd ki.

A frekvenciákat WAV formátumban letöltheted innen, wav-formátumban.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Még több rezgéssel kapcsolatos cikket ITT találsz.

Hasonló cikkért kattints IDE.

Kövess a FACEBOOK-on is!

 (via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7316331988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása