Lótusz

Lótusz

Így használd a Telihold erejét

2017. július 08. - Lótusz_blogger

2017.07.09. Rituálék Teliholdra.

2017.07.09. napján (estéjén) ismét Telihold lesz. A Hold fázisainak változása az életünkre is nagy hatással van. Főleg a hölgyekére, ugyanis a Hold a nőiség megtestesítője, a ciklusok irányítója.

Amikor a Telihold a Bakban van, nem könnyű a helyzet: az emberek agresszívabbak, a befektetések kevésbé térülnek meg, több a manipuláció.  A Hold a Bakban ideális időszak a karrierrel kapcsolatos problémák megoldására, üzleti ügyek átértékelésére. Az időszak a tervezés és elemzés ideje. A Telihold napján ajánlatos pihenni és meditálni. Telihold idején szertartásokat és rituálékat hajthatunk végre. A Telihold alkalmas a projektek megvalósítására. Most lesz is elég erőnk ahhoz, hogy megcsináljuk.

Ilyenkor fontos, hogy őszinték tudjunk lenni magunkkal. Átgondoljuk életünket. Átértékeljük kudarcainkat, kapcsolatainkat, életünk azon szakaszát, amelyben benne vagyunk Próbáljunk meg úgy tekinteni rá, mintha egy picit felülről látnánk. Meditáljunk rá, vagy épp ellenkezőleg: engedjük el... És a megoldás egyszer csak beugrik. De ehhez tényleg lazának kell lenni, és nem kell erőszakosan megoldani.

A Telihold idején jobb, ha diétázunk, mert a szervezet előtte és utána három nappal mindent sokkal jobban beépít. Ebben az időszakban nagyobb a valószínűsége a természeti katasztrófáknak, különösen az árvizek fordulnak elő gyakran. A Telihold hatása már három nappal hamarabb érezhetővé válik. Mivel a Hold a folyadékokra van hatással, az emberi szervezetet is nagyban befolyásolja. És úgy is, hogy a pszichénkre is hat: hirtelen változások, különböző provokációk lehetnek, könnyebben kihoznak a sodrunkból.

A Telihold idején érdemes különböző rítusokat végezni az üzleti sikerekért, a nyereségért. A rítusok segítenek bevonzani a vágyainkat, mert nagy erők vannak ilyenkor jelen.

Rituálé a női szeretetenergia növeléséért Telihold idején

Annak érdekében, hogy növeld misztikus női erődet, használd a speciális rituálét. A Telihold csúcsán alakítsd úgy, hogy az ágyadra besüssön a Hold. Aludj egész éjjel a Holdfényben. Ez nagyon erősen táplálja a női energiát a testben. Miközben a csúcsidőszak (kb. 2 óra hossza) idején vagy aludj, de ha tudsz, próbálj meg tudatosan koncentrálni a nőiségedre. Azt mondják, hogy ez a rítus segíthet annak a nőnek is, aki sokáig nem tudott teherbe esni. A Teliholdenergiájának befogadásával a női erő jelentősen növekedni fog. Továbbá, a Hold női energiája hatással van arra, hogy sikerüljön a kívánt békét megkötni önmagaddal, a környezeteddel a családoddal, és be tudd áramoltatni a szeretetet.

Telihold rituálé, amely vonzza a pénzt és a jólétet

Teliholdkor menj ki az erkélyre, vagy menj az ablakhoz, állj a holdfényben, és "mutasd meg" a Holdnak a nyitott pénztárcádat. Közben mondd a következőt:

„Nyitott vagyok és befogadó arra a pénzre, amelyet az Univerzum nekem szán. A Hold ereje megvéd a tartozásoktól, kölcsönöktől, és segít a pénz folyamatosan áramoljon hozzám. Az Égi kasszából annyit kapok, amennyit be tudok fogadni."

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5916333658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása