Lótusz

Lótusz

Mit veszel észre először?

2017. július 16. - Lótusz_blogger

Szembesít egy félelmeddel!

Mára nem egy vidám képet hoztam. Ugyanis ez a kép arról árulkodik, hogy milyen félelemmel küzdesz, mi az, ami korlátoz, ami visszafog abban, hogy szárnyalj! Mindezzel azért érdemes szembesülni, elgondolkodni rajta, hogy sikerüljön feloldanod magadban ezt a negatív energiát, amely gátol a fejlődésben, a sikerek elérésében, vagy legalábbis beárnyékolja a sikereidet (mégha csak te tudsz róla, akkor is)!

Kislány

Elfojtott félelemeid vannak, amelyek nagyon pici korodból eredeztethetők. Lehetett valamilyen testi vagy lelki sérülés amikor az édesanyád terhes volt veled, vagy a születésed előtti időben, vagy éppen a születés idején is történhetett valami trauma veled. Ezek a traumák ha nem kerülnek felszínre, akkor felnőttkorban érzelmi problémákat okozhatnak, vagy akár boldogtalansághoz is vezethetnek. (Ezt ne próbáljuk meg egyedül megoldani - ha eddig nem ment! Pl. a kineziológia sokat segíthet ennek az oldásában)

Az anya-gyermek kapcsolat az egyik legfontosabb kapocs az életben. Mind az anya, mind a gyermek megsínyli, ha valamilyen oknál fogva  nem lehetnek együtt. Ha a gyermek sokáig anya nélkül van, felnőttként nagyon rossz döntéseket hoz.

Pillangó

A pillangó jelképet a pszichológusok különféleképpen magyarázzák. Az álomfejtés szerint a pillangó a reményteljes jövő, egy virágzó kezdet, egy új szakasz az életében a boldogság felé. Másrészt, a pillangó egy elszalasztott lehetőség, vagy véletlenhez kötődik, amelyet nem tudtunk kihasználni.

A pillangó mindemellett a túlvilághoz is kötődik, hogy egy olyan embert szimbolizál, akit elvesztettünk, aki hiányzik. Lelkünk remegése, féleleme ez, hogy többé nem láthatjuk.

Eper

Eper - a szív jelképe, amely a kép kellős közepén jelenik meg és a valódi méretnél sokkal nagyobb. A legenda szerint az eper Vénusz istennő földre hulló könnyeiből jött létre, aki a halott Adoniszt siratta. Az eper arra hívja fel a figyelmed, hogy valójában mit keres szíved.

A szíved legnagyobb félelme  - a szeretet. Illetve annak hiánya. Ezek az érzelmek általában a korai gyermekkorban kezdődnek, és később a szülő-gyermek viszonyunkat befolyásolhatja.

Koponya

Ha egy koponyát látsz, egy olyan dolgot látsz, ami valójában nem létezik, csak egy illúzió a fejedben. A koponyát csak akkor látod, ha a teljes képet nézed, távolabbról. Ha a koponyát láttad meg először, akkor tudatalatti félelmeid vannak; vannak olyan szituációk, amelyek nem felelnek meg számodra, csalódást okoznak. Ez a kép azt jelzi számodra, hogy korábban voltak olyan helyzetek, amelyekre nem volt hatásod, más döntött helyetted, úgy érezted, nem tudod irányítani azokat.

Fa, fák

Ha a fákat vetted észre először, az emberi gyökerekre, a kötődésre utal. Valószínűleg megoldatlan belső konfliktusaid vannak.

Ha sikerül szembenézni félelmeinkkel, és fel tudjuk oldani azokat magunkban, hatalmas erő szabadul fel bennünk és életünk gyökeresen megváltozhat pozitív irányba! Sok erőt kívánok a szembenézéshez!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416333670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása