Lótusz

Lótusz

Vágysz valamire? Akkor engedd el!

2017. július 17. - Lótusz_blogger

Müller Péter: "Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"

Ugye neked is van olyan kívánságod, amire nagyon vágysz, amit régóta szeretnél. De minél inkább várod, az órád lesve, a perceket számolva, annál távolabb kerül a testet öltése a dolognak. Erről így vall Müller Péter a life.hu-n:

Müller Péter: " Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"

"Türelmes embernek nincs naptárja, órája és főleg stopperórája.

Más szóval: nem számolja az időt. Elkezdett vágyakozni valamire, mágikusan megidézte – és utána megfeledkezett róla. Elengedte. És amikor kérése beteljesedik, ő van a legjobban meglepve. El is felejtette, hogy ő ezt valaha kérte!

Úgy tekint rá, mint egy ajándékra. Egyszer csak itt van!

Figyeld meg: ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg! Csak olyankor, amikor már nem is számítottál rá. Elfelejtjük, azt, amikor a vágy megtermékenyített minket. S egyszer csak – hosszú várandóság után – ott van, amire vágyódtunk! Ez a mágikus megvalósítás titka. A kínai bölcsek azt mondják, hogy a várakozás hosszú időszakát nem türelmetlen körömrágással kell tölteni, hanem vidáman! Enni, inni s örülni az életnek addig is, míg valóra válik a vágyunk. Örömmel, derűvel, s laza lelki tartással, a vágy eleresztésével kell élvezni a várandóságunkat. Majd jön, ha jönnie kell!"

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516333674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása