Lótusz

Lótusz

Bagoly mondja...

2017. július 19. - Lótusz_blogger

Válassz egy baglyot, elárulok rólad valamit!

Néhány pillanatig nézegesd a baglyokat és válaszd ki, amelyik a legszimpatikusabb számodra! Majd görgess lejjebb, hogy  megtudj magadról valami újat!

 

1.jpg 1


Az első baglyot választottad: te egy nyitott, érdeklődő ember vagy. Néha túlságosan is érdeklődsz - mások dolgaiba ütöd az orrod, kíváncsi vagy. Egy lépés hátra, és mindenki jobban fog kedvelni! :)

 

2.jpg 2


Ha a második baglyot választottad, akkor te még mindig egy naiv kisgyerek vagy legbelül. Imádod a világot maga körül, de tartsd szem előtt, hogy létezik gonoszság és igazságtalanság is a világban. Néha kicsit nehezen tudod képviselni az érdekeidet.

 

3.jpg 3


Ha a harmadik bagolyra esett a választásod, egy kicsit bizonytalan vagy magadban, és gyakran félsz, hogy rosszul választasz. De ez így nem működik! Próbáld meg legyőzni a félelmeidet - mert mindez csak a képzeleted szüleménye! Végy egy mély lélegzetet, és kezdj el cselekedni.

 

4.jpg 4


Ha a negyedik képet választottad, végtelen hittel vágsz bele minden nehézség leküzdésébe. De mindig van valami, ami megakadályoz, hogy a végső lépést megtedd a sikerhez vezető úton. Itt az ideje, hogy eldobd a naivitást és felnőj a feladathoz!

 

5.jpg 5


Ha az ötödik bagoly a kiszemelted, javíthatatlanul pesszimista vagy. Ilyen a természeted, sajnos, nem tehetsz róla. Amivel egy kicsit változtathatsz a sorsodon, az az, ha megpróbálsz kedvesebb lenni az emberekkel. Értékelni fogják ezt a változást!

 

6.jpg 6


Ha az utolsó kép tetszett meg, rendkívül intelligens, azonban kissé önző személyiség vagy. Lenézel másokat, ami sajnos azzal jár, hogy a jó és kedves emberek elfordulnak tőled. Legyél nyitottabb és kedvesebb!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016333680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása