Lótusz

Lótusz

Nyílt levél minden férfinek, aki sikeres szeretne lenni!

2017. július 21. - Lótusz_blogger

Akkor leszel sikeres Férfiként, ha a melletted álló Nőt boldoggá teszed!

"Kedves Férfi!

Ma hozzád szólok! Ma megtudhatod, mi az igazi recept arra, hogy sikeres és jó életet élhess:

tedd boldoggá életed párját, és sikeres leszel mindenben!

Mielőtt azon morfondíroznál, nem, ezt a levelet nem azért címzem neked, mert a hölgyek megbíztak, hogy végre térítselek észhez! Az ok ennél sokkal egyszerűbb: szeretném, hogy egyre több sikeres férfi és egyre több boldog nő éljen a Földön!

Mert a boldog Nő a Férfi lelki és anyagi eredményeinek legfontosabb kulcsa! Add meg a párodnak a kényelmet és többé semmiben nem kell hiányt szenvedned! Ha a nő stressztől szenved, nyűgös lesz, a Férfi is megsínyli. Elbizonytalanodik, elveszti a bátorságát. Ha a Nő szenved, szenved a Férfi is. Depressziós lesz, elveszti férfias vonzerejét. Legelőször a szerelme szemében.

A Férfi a kezdet - a Nő pedig, aki a Férfiért alkotódott. Hogy társa, és segítője, és megihletője legyen a Férfinek. A Nő a Férfiért válik Nőiessé, és a Férfi törődése és figyelme ragyogtatja. A Férfinek felelősséget kell vállalnia a Nő életéért, és annak "kényelméért" is. A kényelmen nem a lustaságot értem, inkább a biztonság megteremtését.

A igazi Nő intelligens Férfire vágyik. Az okos Férfi tudatosan él, és ha megtalálja a neki megfelelő Nőt, akkor ezt a kapcsolatot házassággal szenteli meg. És ez mindkettőjük szükséglete.
 
A Nő maga a Férfi ihletének forrása. A Férfinek ezért kell folyamatosan boldoggá tennie, mert abból ő is táplálkozik.

A Férfi ismeri saját magát, és megérti azt, hogy akkor lehet sikeres az életben, ha a nehézségeket a Nő mellett küzdi le. Mert az életben a Nőért tesz mindent, mert ő ad neki értelmet.

Ha egy Nő meg akarja ismerni saját magát, akkor a Férfi támogatja ebben. Egy kényelmes környezetet teremt neki, ahol mindent megtalál. És ha a Nő itt jól érzi magát, akkor megtölti gyengédséggel, szeretettel. De nemcsak a komfort szükséges a Nő számára, hanem a Férfi figyelme az, amitől igazán Nőnek érzi magát.
 
Otthont teremteni a Nő számára, néhanapján virággal kedveskedni, együtt kirándulni. Ilyen feltételek mellett a Nő jól érzi magát. És, ha a Nő kiegyensúlyozott, boldog, akkor tudja támogatni a Férfit a karrierjében, a lelki életének fejlődésében is! A Férfiak felelőssége a Nőt boldoggá tenni, ami pedig meghozza számukra a sikert az életük minden területén.
 
Cherchez la femme - Keresd a nőt! A legtöbb sikeres Férfi mögött áll egy Nő. Egy Nő, akit elhalmoz a Férfi a szeretetével és a biztonságot nyújtja számára. Míg a Nő lelki támaszt nyújt, mellette áll, és motiválja arra, hogy az életben egyre jobbá és sikeresebbé válhasson!
 
A Nő"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016333686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása