Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

Itt csókold meg! Sosem felejti el!

2017. július 26. - Lótusz_blogger

Ezek a csillagjegyek legérzékenyebb pontjai.

Szeretnéd a párod olyan helyen megcsókolni, amelyet soha életében nem felejt el? Akkor keresd ki, a csillagjegyét és olvasd el, melyik az a testrésze, amelyet ha megcsókolsz, a mennybe repíted vele!

 

KOS - nyak

A Kos legfontosabb testrésze a feje. És a fejet a nyak tartja. A nyak pedig a Kosnál a legizgatóbb pont, ahol ha megcsókolod, vagy akár csak egy puszit is adsz rá, nem tudja elfelejteni.

BIKA - has

A Bika számára a legfontosabb a jólét, a kényelem. Ez az érzés századokon át a hasnál koncentrálódott a természetben. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy kitörölhetetlen nyomot hagyjunk a Bika életében, csókoljuk a pocakját!

IKREK - comb

Az Ikrek számára a belső comb a legérzékibb pont. A lábak a mobilitást szimbolizálják, és a Merkúrhoz tartozik, amely pedig az Ikrek "védőszentje".

RÁK - csukló

Igen, u-val. :) A Rákok számára, ha a csuklójukat csókolod, azonnal begerjedhetnek.

OROSZLÁN - fül

Nos, az Oroszlán egy macskaféle, csak kicsit nagyobb sörénnyel. És a cicák imádják, ha a fülüket vakargatják. Csókold meg a fülét, mert ettől teljesen elolvad!

SZŰZ - mell

Nem számít, hogy milyen nemű a szűz, a melle a legérzékenyebb pontja. A mell a termékenység legősibb jelképe. A Szűz számára sokat jelent a termékenység,  és a melle simogatását és a rá adott érzéki csókokat nagyon izgatónak találja.

MÉRLEG - fül

A legjobból ráadásul kettő is van. Nem más ez, mint a fül, amely az embrió jelképe is. A Mérleg védelmezője Vénusz, aki a magzat fejlődéséért is felel. Tehát csókold a fülcimpáját, és a mennyekbe repíted.

SKORPIÓ - ágyék

A Skorpiók legérzékenyebb testrésze a hát alsó részén található, ahol a derék és farkcsont találkozik. Ha itt halmozod el csókokkal, a hangulata a tetőfokára hághat.

NYILAS - a hát és nyak találkozása

A hát felső része, ahol a nyak kezdődik, a Nyilas kedvenc, érzéki pontja. Ha itt csókolod, vagy gyengéden harapdálod, gyorsan a csúcsra juthat.

BAK - térd

A Bak különös figyelmet fordít a térdére. Érints meg gyengéden kézzel, vagy csókold meg a térdét, akár elől, akár a hátsó oldalon. A Bak számára ez felejthetetlen élmény.

VÍZÖNTŐ - a hasa alja

Igen-igen. A Vízöntő a hasának leglentebbi területének simogatását, ingerlését kedveli. Ha ott csókolod meg, felejthetetlen lesz számára.

HALAK - homlok

Ne lepődj meg, hogy a Halak imádják, ha a homlokát csókolják. A homlok közepén a harmadik szem található, és ezen keresztül szeretetet tudsz átadni számára. Megállás nélkül élveznék, ha ott csókolnád őket!

(via)

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516333678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása