Lótusz

Lótusz

Táncoló pár? Vagy bajszos öreg?

2017. augusztus 15. - Lótusz_blogger

Mit látsz a képen? Személyiségedről árulkodik.

Íme egy újabb kép, aminél érdemes megállnunk egy percre. Te mit vettél észre rajta először?

 

Mit láttál meg először a képen?

Bajszos öreget?

Táncosokat?

 

Ha a bajuszos arcot láttad meg először, azt jelenti, hogy lelked kicsit merev. Amennyire figyelsz a részletekre, annál inkább igyekszel megfelelni a környezetednek. Ez viszont nagyon fárasztó dolog, mert mindig fegyelmezett és merev vagy. Minden egyes lépésed előre megtervezed. A túlzott önkontroll miatt elméd folyamatos "mozgásban" van. Nincs ideje regenerálódni. Olyan, mintha be lennél zárva. Ez a merevség, belső túlpörgés növeli a belső feszültséget és a vérnyomást. A hypertonia azt jelzi, hogy a szervezetben felesleges energia halmozódik fel. A túlzott megfelelési kényszer növeli a savasságot is a szervezetben, növeli a feszültséget, az idegrendszer károsodhat, mentális betegség alakulhat ki.

Próbálj meg lazítani, relaxálni, kikapcsolódni, belazulni - igyekezz a dolgokat élénkebb színekkel látni.

 

Ha a táncoló párt láttad meg először, akkor elméd nyugodt. Laza és optimista vagy. Optimistán az élet sokkal könnyebb, mert bármibe kezdesz is, csak jól sülhet el. Élvezed az életet, és a jó hangulatot, és ez más embereket is hozzád vonzz. A vidámság kulcsfontosságú számodra és szívesen osztod meg más emberekkel. Az optimizmusnak számos előnye van: inkább vállalkozó-típus vagy, energikus, kevésbé vagy depressziós, teljesítményed hatékony. Sikeres vagy a munkában, a sportban és a tanulásban, a személyes életedben. Optimizmusod segíti a munkád is. Amikor új munkahelyre jelentkezel, az interjúd is mindig jól sikerül. Csak így tovább!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2916333720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása