Lótusz

Lótusz

Melyik szívet választod?

2017. augusztus 16. - Lótusz_blogger

Az Univerzum üzen számodra a választott szívvel.

Szóval, íme hatféle szív. Nézd meg jól és válaszd ki azt, amelyik legszimpatikusabb számodra. Íme a képek:

Mindannyian tudjuk, hogy a szív szimbólum - egy nagyon fontos jel. A szív, a szeretet a legerősebb és a legtisztább energia. Szeretet minden rosszat befed, feloldja az ellentéteket, és jó érzést hoz a világba. Csak hallgass a szívedre és az alapján válassz képet.

1. Szív:

Ha az első szívet választottad, az öröm vár rád. Ez az, amit ez a szív hoz neked. A legfontosabb dolog -, hogy csökkents a szomorúságot és a szorongást az életedben. Felejtsd el gondjaidat, mert az Univerzum készen áll, hogy vigyázzon rád! Ha már régóta sikertelenül keresed a lelki társad, a szerencse melléd áll, és hamarosan meg fogod találni őt. És ha már kapcsolatban élsz, a közeljövőben egy váratlan pozitív esemény következik be az életedbe.

2. Szív:

Ez a szív azt üzeni számodra, hogy meglepő események várnak rád, illetve az érzelmi életed fog változni a nagyon közeli jövőben. Egy új ismeretség, vagy egy váratlan, régóta vágyott ajándék érkezik életedbe. Legyél felkészülve bármilyen kellemes meglepetésre!

3. Szív:

Wow! Az általad választott szív teli van lángoló szenvedéllyel. Benned mélyen nagyon sok női energia van elrejtve, amely rendkívül vonzó a férfiak számára. Használd ezt az erőt, hogy elérd céljaidat. Azonban ne felejtsd el: a kevesebb több!

4. Szív:

Ha ez a szív volt leginkább szimpatikus számodra, akkor neked nagy szíved van és nagyon jószívű ember vagy. És ez manapság nagyon ritka! Lehet, hogy még most is valamilyen probléma nyomaszt, de ne legyél szomorú. Hamarosan minden rendben lesz, csak hinni kell benne.

5. Szív:

Ez a szív azt üzeni számodra, ha nem kedveled a bonyolult és összetett helyzeteket. Az életben számodra sokkal fontosabb az egyszerűség és a tisztaság - az ilyen erős és egyenes embereket pedig sokan tisztelik. Ez az életérzés hoz számodra harmóniát életed minden területén. Ne változtass magadon, és akkor minden rendben lesz!

6. Szív:

Az általad kiválasztott szimbólum, a változás szelét hozza el számodra. Ami fontos, hogy ez egy pozitív változás lesz, ezért érdemes kivárni. Az Univerzum szereti a türelmes embereket, ezért azt üzeni számodra is, hogy várakozz nyitott szívvel. A lényeg, hogy ne maradj passzív!

(via)

Az alábbi, a legszívesebb szerelmi tesztet nézd meg ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr916333724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása