Lótusz

Lótusz

Válassz egy szupererőt!

2017. augusztus 31. - Lótusz_blogger

Elárulok rólad egy titkot!

Íme néhány üvegcse, mely egy-egy mely egy-egy szuper-képességet rejt.

Melyik üvegcse a legszimpatikusabb számodra?

 

Örök fiatalság

Nem szereted az élet változásait. Azt mondanám, hogy egyenesen félsz tőlük. Nehezen változol és félsz elveszteni mindazt, amit az évek során megszereztél.

 

A víz alatti légzés képessége

Te egy igazi álmodozó vagy. Készen állsz, hogy ne aludj el akár hajnalig, hogy álmodozz arról, hogy mi fog történni veled a jövőben. A rossz hír az, hogy nem viselkedsz olyan keményen. mint amilyet megálmodsz magadnak.

 

A láthatatlan képessége

Félsz valamitől. Ez lehet akár egy személy, akár valamilyen változás: egy új munka vagy egy kapcsolat. Nézz magadba és gondolj arra, ami miatt üldözöttnek érzed magad. Nézz szembe a félelmeiddel és birkózz meg velük.

 

1000000000000 $ készpénzben

Realista vagy. Könnyen élsz, mert elfogadod a világot, úgy, ahogy van. Nem álmodozol, éled a való életet. De a vágyaid így is legtöbbször valósággá válnak.

 

Időutazási képesség

Folyamatosan törekszel a változásra. Nem szeretsz mindig egy helyben állni. A monoton életet nem a te számodra találták ki. Mindig megpróbálsz megváltoztatni valamit magad körül: a ruhásszekrényed, a bútoraidat. Azonban törekszel a stabilitásra a munkahelyeden és a kapcsolatokban.

 

forrás: http://www.tayni-mirozdaniya.ru/2017/08/blog-post_885.html

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216333738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása