Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: érezz!

2017. szeptember 02. - Lótusz_blogger

Figyelj az érzéseidre! Raguel - a  tisztán-érzékelés felelőse üzen neked.

 

Raguel arkangyal: "Figyelj oda az ismétlődő testi érzeteidre és érzelmeidre, mert általuk üzen az Ég."

„Kérlek, tiszteld az érzéseidet. Ne félj a mély érzelmektől vagy intenzív érzésektől. Én segítek megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól. Abban is támogatlak, hogy megtisztítom az általad felfogott energiákat, és tiszta és szeretetteljes emberekhez, helyzetekhez és helyekre vezetlek. Ismétlődő érzelmeidnek és testi érzéseidnek fontos jelentése van, hát kétlek, figyelj oda rájuk. Ezek a fohászaidra érkezett válaszok. Kérj meg, s én segítek értelmezni a zavaros üzeneteket, hogy világosan lásd a következő lépést.”

Raguel "Isten barátja". Ő szabályozza az angyalok seregének Isten akaratával, parancsaival és egymás tevékenységével összehangolt, szabályozott működését. Az embereknél az elnyomottak, és hátrányos helyzetűek mellé áll és segít nekik a győzelem elérésében. A csüggedőket felrázza és feltölti, a szomorúakat igyekszik megvidámítani. Nem erőszakosan, csak nagyon lágyan közeledik. Ha gyengének, levertnek érzed magad, ő segíthet, ha kéred. Raguel abban is segíthet, hogy családi, baráti kapcsolataink jó irányt vegyenek. Segít összekovácsolni másokkal.

Raguel abban is segít, hogy vissza-visszatérő érzéseink jelzéseit komolyan vegyük és elgondolkozzunk rajta! Hogy megértsük, hogy az érzések azért vannak, hogy jelezzenek nekünk: akár rossz úton haladunk, akár jó irányba tartunk. A lelkiismeretünk sosem hazudik! Amikor pozitív érzéseink vannak, akkor nagy valószínűséggel jó úton haladunk, de ha fáj valamink, betegek vagyunk, sorozatosan rosszul alakulnak dolgaink, akkor valószínűleg, ez egy jelzés arra, hogy változtatnunk kell.

Az alábbiakban egy meditációt találsz, amely során Atlantisz angyalait hívhatod be az életedbe. Ha van kedved, hallgasd meg. Szeretettel.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KhXbJ0XI0Zg[/embed]

Olvass tovább még Angyali Mantrát: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816333742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása