Lótusz

Lótusz

Melyik madár lennél születési hónapod alapján?

2017. szeptember 10. - Lótusz_blogger

Jellemez téged.

Születési dátumunk sokmindent elárul rólunk. Megmutatja fő jellemvonásainkat, motivációnkat, problémamegoldó-képességünket, habitusunkat. Ha tovább olvasol megtudhatod, hogy születési hónapod alapján milyen madár jellemez és ez mit árul el rólad. (via)

1 - január: füles bagoly

Ritkán robbantasz ki vitát vagy veszekedést. Általában hagyod, hogy a többiek egyéni módjukon találják meg problémáikra a megoldást. Nem szeretsz vitatkozni, de néha hajlandó vagy kiállni magadért - leginkább olyankor, amikor 100%-ig biztos vagy abban, hogy neked van igazad.

2 - február: indigópinty

Nagyon nagylelkű vagy a szó minden értelmében! Mindig megosztod másokkal, amid van: legyen az időd, érzelmeid, vagy energiád. Nyitott vagy az új élményekre, és próbálod a lehető legjobban megélni az életet. Sosem próbálsz negatív visszajelzést adni, nagyon becsületes vagy: legyél óvatos, hogy becsületességed ne tudják mások kihasználni.

3 - március: vándorrigó

Nyitott ember vagy, aki hisz magában, és igyekszik jól érezni magát. Amikor nehézségeid vannak, akkor a legjobb, ha bízol a szívedben, és nem mások véleményében. Ha legközelebb nehézségek merülnek legyél nyitott, és igyekezz saját erődből túljutni rajta!

4 - április: sapkás lombjáró

Természeted szerint egy kedves ember vagy: nagylelkűen osztozol az időddel, érzéseiddel. Határozottan vannak olyan időszakaid, amikor egyáltalán nem érzed magad ilyennek. Ha valaha is félénk vagy, vagy azt érzed nem vagy elég jó, mindig tudd, hogy támaszkodhatsz magadra!

5 - május: fülemüle

Az alap személyiségi vonásod, hogy mindig kedves legyél. Érzékeny vagy arra, hogy más emberek érzelmeit megértsd, ezáltal nagyon megértő ember vagy. Barátaid és családod azt érezheti, hogy jó veled lenni, mert odafigyelsz rájuk.

6 - június: galamb

Őszinte és egyenes ember vagy. Csak magadban hiszel. Nem tudsz és nem is akarsz hazudni másoknak, csak azért, hogy jól hangozzon, vagy lenyűgözz másokat. Nem vagy jó hazudozó.

7 - július: sas

Bár önmagad kétségbe vonod, erős szíved van és ragyogó elméd van. Higgy magadban és érezd jól magad. Ne próbálj más lenni, mint, ami vagy.

8 - augusztus: harkály

Jól érzed magad a bőredben, és nem kell úgy tenned, mintha valaki más lennél, aki nem vagy. Ha az emberek nem szeretnek, attól még ne változz meg, ha önmagaddal elégedett vagy.

9 - szeptember: rőtfarkú ölyv

Figyelmen kívül hagyod a divatot és a trendeket, és mindig hű maradsz az egyediségedhez. Az őszinteségedért tisztelnek téged az emberek. Mindenkivel egyenlő módon bánsz, személyiségétől függően, ezért szeretnek téged az ismerőseid.

10 - október: hattyú

Kecses és gyönyörű ember vagy ... mint a születésed hónapjának madara! Az alap személyiséged egy hiteles személyiség. Nem pletykálsz, és nem beszélsz az emberek hát mögött. Egyenes vagy, és nyitott.

11 - november: vércse

Igazi egyéniség vagy, aki egyedi módon cselekszik, és egyedi módon gondolkodik - nem úgy, mint az átlag. Mindig a szíved követed, és éled az életed - akár egyedül. Egyesek közvetlennek, mások magányos farkasnak látnak.

12 - december: varjú

Kiegyensúlyozott, tisztességes és nyitott ember vagy. Hagysz másokat, hogy éljék saját életüket. Nem hiszed magad se többnek, se jobbnak másoknál. Alázatos vagy, de mindig megpróbálsz hinni magadban!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416333748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása