Lótusz

Lótusz

Választasz egy rúnát?

2017. szeptember 15. - Lótusz_blogger

Én pedig elárulok valamit a közeljövőről.

A rúnák jóseszközök, amelyek bepillantást nyújtanak a jövőbe. Szeretnél te is megtudni valamit? Akkor nézd végig a rúnákat a fenti képen és válaszd ki azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Aztán görgess lejjebb, hogy megtudd, mit jelent.

 

Az első rúna megjósolja számodra a biztonságot, a stabilitást, a jólétet és a gazdagságot. Ez a kő azt mondja, hogy itt az ideje, hogy összegyűjtsd az eddigi kemény munkád gyümölcseit. Az életedben hamarosan új szerelem köszönt be!

 

Ha a második rúnát választottad, ez a sebesség, a változás és az akarat rúnája. Gyors és gyökeres változások történnek hamarosan az életedben. DE! Ne aggódj, mert a bekövetkező változásokat imádni fogod: új lehetőségeket, helyeket, benyomásokat kapsz az életedbe.

 

Ha ezt a rúnát választottad, a legerősebb rúna tiéd. Ez a rúna megjósolja a sikereket, az erőt és a hosszú egészséges életet. Hamarosan a régi álmod valóra válik.

 

Ha erre a rúnára esett a választásod, problémás időszak elé nézel. Hamarosan felmerül néhány probléma az életedben, de védelmet és nagy erőt fogsz kapni az elviselésére, megoldására. Nehéz lesz, de nem fogsz megtörni! Mindent elviselsz és végül minden rendben lesz!

 

Ha ezt a rúnát választottad, azt jelzi, mit tudsz adni. Azt is jelzi, hogy kommunikálnod kell más emberekkel. Készen állsz arra, hogy gondoskodj másokról.

 

Ha az utolsó rúnára esett a választásod, az lelki és érzelmi növekedést jelez. Ez a megújulásról és a növekedésről szól. Egy hosszú szomorú időszak után hirtelen megkönnyebbülsz. Az életed tele lesz reménnyel és szeretettel, új energiákkal és boldogsággal.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2616333756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Fodor 2017.09.16. 23:59:05

Hálásan köszönöm szépen,2számü madarat választottam!!!
süti beállítások módosítása