Lótusz

Lótusz

Válassz egy ablakot!

2017. szeptember 17. - Lótusz_blogger

Elárulok valamit a személyiségedről.

Nézd meg a házakat, koncentrálj az ablakokra. Majd válaszd ki, amelyik a legszimpatikusabb számodra.

Sikerült kiválasztani, melyik a kedvenced?

1. Ha az első ablakot választottad, te egy igazi társasági ember vagy, aki nagyon népszerű. Bár az emberek azt gondolják, hogy extrovertált vagy, néha egy kicsit magányosnak érzed magad. Amikor egyedül vagy, olyan gondolatokkal maradsz, amelyeket nem szeretsz. Ezért inkább a barátaid körében töltöd az időd nagy részét. Szerencsére mély kapcsolatod van velük, bár néha azt érzed, hogy nem eléggé szoros a viszonyod velük.

2. Ha a második ablakot választottad, titokzatos személy vagy. Sok barátod és szeretted van, de a magány sem nagyon zavar. Talán magányosnak érezted magad, amikor gyermek voltál, de most nyugalmat találsz a csendben. Rájöttél, hogy erősebbé és intelligensebbé tett a csend. Sok kapcsolatod van, barátságos ember vagy. Barátaidat akár egy életre választod.

3. Ha a harmadik ablak a legszimpatikusabb számodra, nagyon barátságos ember hírében állsz.  Szeretsz sok időt eltölteni más emberekkel, függetlenül attól, hogy a legjobb és a legközelebbi barátaid vagy épp alkalmi ismerőseid. Valószínűleg mindig nyitott vagy egy csevegésre telefonon, és sok üzenetet kapsz a nap folyamán. Erős személyiséged van - vidám és fényes.

4. Ha a negyedik ablakot választod, félénk és passzív személyiséggel rendelkezel. Az emberek gyakran próbálnak barátkozni veled, de nem mindig vagy nyitott rájuk. Pedig, ha kinyitnád a szemed, akkor észrevennéd, hogy a külső világ tele van szeretettel. Te egy szép, okos és vicces ember vagy - itt az ideje mindezt megosztani a világgal!

5. Ha az ötödik ablakot választottad, különleges szikra van benned, egyedülálló bájjal rendelkezel, amit az emberek egyszerűen nem tudnak nem észrevenni. Szeretetteljes, fényes és fantasztikus személyiséged van. Mindig a figyelem középpontjában vagy, tetszik vagy sem.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616333758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása