Lótusz

Lótusz

Szerelmi teszt

2017. október 17. - Lótusz_blogger

A cigány szerelmi tesztből kiderítheted, számodra mit jelent a szerelem, hogyan viselkedsz, amikor szerelmes vagy!

Csak válaszd ki az alábbi szimbólumok közül azt, amelyik a legszimpatikusabb, majd olvasd el, ez mit is jelent.

Ha az 1. szimbólumot választottad, a kapcsolataidat védelmezően ápolod. Megvéded és nagyon szereted a partnered. És a hálószobában mindig nagyon forró hangulat vesz körül, mohón vágysz a párodra!

Ha a 2. szimbólumot választottad (gyűrű), nagyon sok belső energiával rendelkezel. Nagyon szereted szerelmed, anélkül, hogy túlságosan rögeszmés vagy féltékeny lennél rá. A hálószobában a szeretkezés nagymestere vagy, odafigyelsz a partneredre.

Ha a 3. szimbólumot kedveled (Hold), teljes szíveddel szereted a párod. Mindent megadsz számára, anélkül, hogy bármit magadnak követelnél. Mellesleg a hálószobában sem lehet melletted unatkozni!

Ha a 4. szimbólumot választottad (gyertya) hűséges és ragaszkodó partner vagy, aki megnyitja szívét-lelkét testét a másik számára. Csakis annak, akit igazán szeretsz. Melegséget és szenvedélyt árasztasz magadból. Szeretsz az ágyban kiteljesedni.

Ha az 5. szimbólumot kedveled (vízesés), komolyan veszed a szeretetet. Nem érted azokat, akik a szerelmet lazán kezelik. Tiszta vagy és megbízható partner. Gondoskodsz a szerelmedről.

Ha a 6. szimbólum a kedvenced, akkor számodra a szerelem egyedi és csodálatos élmény. Bár szenvedélyes vagy, nagyon gyengéden szeretsz. Szeretsz mindent, ami kapcsolódik a szerelemhez.

vonvon

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516333782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása