Lótusz

Lótusz

Ezt kapták Istentől az egyes csillagjegyek

2017. október 22. - Lótusz_blogger

Mi a te ajándékod Istentől?

Nem véletlen, hogy ki melyik csillagzat alatt látta meg a Napvilágot. Az ahhoz a pillanathoz tartozó tulajdonságok segítik az életét, tanítanak, fejlesztenek bennünket. Néha azt érezzük, hogy inkább kitoltak velünk egy-egy tulajdonsággal, de Isten nem hibázik: ha most még nem is hisszük el, ő azokkal a tulajdonságokkal ruházott fel bennünket, amelyre sorsunk beteljesítéshez, karmánk ledolgozásához feltétlenül szükségünk van. Életleckénk megtanulásához ez a fő tulajdonság biztosan még inkább hozzásegít.

KOS

A Kos ajándéka tisztelet. Őt a lelkesedés, és néha "vak" hit vezeti. Belső hangja a legnehezebb időkben is azt súgja, hogy minden rendben lesz. És ez nem csak optimizmus. Ez tiszta hit a magasabb hatalomban. Az ilyen embert az Égiek is pártfogásukba veszik. Mert ő, ha nem látja is még munkája gyümölcsét, megy tovább, és kreatív természete végül sosem hagyja abba az élettelen talajt egy zöld virágzó kertté varázsolni!

BIKA

A Bika ajándéka a belső erő. Függetlenül minden helyzettől, ő mindig megtalálja a módját, hogy elérje az általa kitűzött célt, ha igazán akarja. Erőssége belülről, közvetlenül a szívéből származik. Meg kell tanulnia használni ezt az ajándékot! Mint tudjuk, a szerelem legyőz minden akadályt... A Bika mindent meg akar szerezni az életben. Ezért ehhez hihetetlen belső erőt kapott.

IKREK

Az Ikrek ajándéka a kommunikációs képesség. Csodálatos, ahogy az Ikrek jegy szülötte képes összegyűjteni és tanulmányozni az információkat - annyira szokatlan módon, hogy még az alvilág sem tudja megzavarni őt ebben a törekvésében. Rendkívüli képessége révén tud csatlakozni bármilyen társadalmi csoporthoz, információcserére, illetve azért, hogy érdekes új ismerősöket szerezzen. Ez a legfőbb erénye. Ő a legjobb tárgyaló.

RÁK

A Rákok legnagyobb ajándéka a hűség. Rendkívül lojálisak a barátaikkal, a családjukkal és mindennel kapcsolatban. Egy tipikus Rák minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen, és megadja mindazt, amire szüksége van - azok számára, akiket szeret. Ez a hűség némileg vak, és ettől szenvedhetnek. De egy ilyen erő előbb-utóbb jutalmat érdemel.

OROSZLÁN

Az Oroszlán ajándéka a büszkeség. Ennek a fenevadnak a bőre és szőre a büszkesége szimbóluma. Nem lehet átszúrni a nyilakkal, amelyek leképezhetünk a durva szavakra. A sértések sosem hatolnak át a büszkeség falán. Ez a büszkeség nem a külsőségekre vonatkozik. Ez egy belső erő, amely telve van bölcsességgel és kedvességgel.

SZŰZ

A Szűz ajándéka az alkalmazkodóképesség. Aki képes az alkalmazkodásra, bárhová is kerül, sikerül beilleszkednie. Természetesen ez még mindig az erő próbája, de a Szűz megtalálja azt e belső erőt, amellyel le tudja győzni félelmeit, és továbbhalad minden körülmények között. Fontos azonban, hogy az akadályokat leküzdve ne veszítse el szeme elől a célt.

MÉRLEG

A Mérleg ajándéka az igazságosság. Mindenki, aki a Mérleg csillagképe alatt született, ösztönösen megítél másokat. Nemcsak másokhoz, de önmagukhoz is nagyon szigorúak. Mindezek ellenére, vagy éppen ezért nagyon empatikusak a körülöttük lévő emberek sorsát illetően. Ez egy különleges ajándék, amelyet meg kell tanulni használni egész életében.

SKORPIÓ

A skorpió ajándéka a szenvedély. Ez a jegy csodálatos tehetséggel van megáldva, hogy megértse saját "én"jét, ami lehetővé teszi számára, hogy azt tegye, amit szeretne. Az állatöv ezen jegye mindenki számára világossá teszi, hogy az ösztönök felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak még a legnehezebb helyzetben is.

NYILAS

A Nyilas ajándéka a jó szerencse. Ezt a szerencsét néha a  Nyilas maga nem is értékeli, sőt néha észre sem veszi. Mindezek ellenére nem várja a sültgalambot, hanem saját maga is tesz azért, hogy sikeres legyen. És ezt az erőfeszítést az Égiek is támogatják.

BAK

A Bak ajándéka a siker. De ez egy komoly ajándék. Hatalmas erőfeszítést és folyamatos munkát igényel, hogy végül jutalmat kapjon érdemeiért. Egyesek nagyon nehéznek tartják azt az erőfeszítést, amelyet a Bak a sikerek eléréséért tesz. Amikor elér egy célt, ünnepelje meg azt! Szeresse magát. Élvezze az elért eredményt. Sikerét ossza meg szeretteivel is.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő ajándéka a csodálatos egyedisége. A Vízöntő egy igazi egyéniség, és az egyéniségek nehezen simulnak bele a társadalmi normákba. Ez az egyediség tehát bizonyos problémákat okozhat. A Vízöntő maga sem érzi jól magát a hétköznapi emberek társaságában, ezért inkább egyedül él.

HALAK

A Halak ajándéka fantázia. Könnyen jut eszükbe hajmeresztő ötlet, képzeletük határtalan. Csodálatos képességük van illúziók létrehozására - ezért olyan imádnivalóak! Van azonban különbség a fantázia és a vizualizáció között. Míg az előbbi önpusztításhoz vezethet, az utóbbi adhatja az igazi kreativitást. Mindkét erõ a Halakban van. Néha segíti őket képzeletük, máskor a fantáziálás összeomláshoz vezethet!

magicalrecipesonline

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116333788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása