Lótusz

Lótusz

Ez a legnagyobb mentális erőd

2017. október 23. - Lótusz_blogger

-csillagjegyed szerint!

Mi az erősséged, csillagjegyed szerint?

being.jpg kép: pixabay


Kos: a megfelelő helyen a megfelelő időben

A többi zodiákusjegy nem tudja, hogyan csinálod, de valahogy mindig jókor kattintasz a neten, amikor keresel valamit, mert éppen akciós. Ha bulizni mégy, (spontán), tuti, hogy a szórakozóhelyen a kedvenc zenekarodba botlasz. Mindig ott vagy, ahol éppen zajlik az élet. Mindig hallgass a belső mágnesedre!

Bika: a láthatatlan arc

A Bika mentális ereje abban rejlik, hogy sosem olvasható le az arcáról, mit is gondol valójában. Olyan, mint az a kép, amely Steven Seagalról ment körbe a nemrégiben a neten:

ss.jpg mandiner.hu


A beszélgetés során sosem tudod leolvasni, mit is gondol. Mindig ugyanolyan. Ha valami nem tetszik neki, abból, amit hall, ezt sem fogod megtudni. Ez egy nagy előny számára, mert így kiszámíthatatlan, kiismerhetetlen tud maradni.

Ikrek: a szavak ereje

Az Ikrek állatövi jegy különlegessége, amely gyakorlatilag nem igényli a hatodik érzékét sem: mert a többi öt nagyon fejlett. Ők azok, akik miközben beszélnek, nem kell a szavakat keresgélniük, mert legtöbbször ösztönösen a legmegfelelőbb kifejezést használják. Ezzel másokat könnyen megvezethetnek, illetve sokkal gyorsabban tudnak reagálni a különféle helyzetekre. Mindezt a levegősségüknek köszönhetik.

A rák: az erő ellenőrzése

A Rákok ösztönösen megérzik a körülöttük lévő emberek érzelmi feszültségét. Pontosan átmásolják beszélőjük viselkedését, ezáltal hatástalanítva őt. Akár egy keleti harcos, aki a másik harcos energiáját átalakítva képes hatástalanítani a másikat. Egy idő után a másik fél megérti, hogy ez csak egy maszk.

Oroszlán: világos tervezés

Az Oroszlánok nagyon jól érzékelik az élet menetét. Világosan illeszkednek az őket körülvevő ritmushoz. Könnyedén megtervezik a napjukat, akár percekre lebontva. Vannak dolgok, amelyeket figyelmen kívül hagynak - és jól is teszik! Mert később mindig kiderül, hogy azok voltak a lényeges feladatok, amelyekre időt fordított. Ne féljenek a maguk észjárása szerint cselekedni!

Szűz: a kilátások és a veszélyek előre megérzése

A Szűz legnagyobb képessége, hogy bizonyos eseményeket előrejelez, és tudja, hogy mire vezethetnek. Ez a mentális ajándék lehetővé teszi számára, hogy ne csak az üzletet kezelje sikeresen, hanem a személyes életét is világosan megtervezze. Képes arra, hogy az egész családját ő irányítsa.

Mérleg: jobban megérti a többieket, mint saját magát

A Mérleg legérdekesebb pszichikai képessége, hogy képes olvasni mások érzéseiben, megérzi hangulatát, megérteni a motívumokat és a következő lépéseiket. Ők maguk nem tudják ezt, de a Mérleg már mindent lát. De, bár másokon átlát, saját magát nem érti. Emiatt túlzott önkritikát gyakorol. Sőt! Gyakran nem hallgat a hatodik érzékére, pedig szüksége lenne rá.

Skorpió: az igazi szándék érzése

A Skorpió számára semmi sem rosszabb, mint az üres beszélgetések, amelyek mögött teljesen más szándék áll. A legnagyobb érdeklődés számukra a társalgó igazi szándékainak érzése. Például könnyen leveszi, ha valaki valami többet akar, mint egy normális beszélgetés és flörtölés. A Skorpió látja mindenki mögöttes vágyát és a szenvedélyt, amely körülveszi. Ez a legerősebb pszichés képessége.

Nyilas: a sikerre vonatkozó vízió

Az állatöv eme jegye hihetetlenül optimista, hiszen lépten-nyomon megragadja a lehetőséget, hogy sikerrel járjon. Miközben valaki ül és 25-ször rágja át magát a komplex diagramokon, elemzéseken és egyéb részleteken, amelyek fontosak a kilátások megértéséhez, a Nyilas csendben éli életét, és legbelül tudja, mit kell ahhoz tennie, hogy sikeres legyen. És ez nemcsak az üzleti életre vonatkozik, hanem a szerelemre is!

Bak: mindennek megvan a maga ideje

Észrevetted már valaha, hogy az emberek hirtelen egyszercsak megállnak, és egy teljesen más irányba indulnak el? Mások folyamatosan mozognak, mert mindig valami különlegeset keresnek. A Bakok érzik az élet ritmusát, és tökéletesen megértik, mikor kell eldobni a régit és átköltöznek az újba. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ne csak sikeresek legyenek, hanem teljes életet éljenek.

Vízöntő: gondolatok olvasása

A Vízöntők azzal a veleszületett ajándékkal büszkélkedhetnek, hogy olvassák más emberek gondolatait. Ezt a képességet örömmel használják, egész művészetté alakítják. Lehet, hogy játszanak az emberekkel, kérdezhetik vágyaikról, közben pedig már maguktól is régóta tudják a választ erre a kérdésre.

Halak: az egész helyzet víziója

A Halak az egyik legérdekesebb az állatöv minden jegye közül. Szellemi képességeik lehetővé teszik számukra, hogy másképp lássák a világot, úgy, ahogy másoknak eszébe sem jut nézni. A Halak minden helyzetet egyetlen nagy képhez ad hozzá, amelyben mind az előnyöket, mind a hátrányokat látja. Ez egy nagyon erős képesség. Te tudtad ezt magadról?

kluber

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716333790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása