Lótusz

Lótusz

2018. A Föld Kutya éve

2017. november 02. - Lótusz_blogger

Mi vár rád 2018-ban?

A Kutya éve

Mi vár ránk 2018-ban a kínai Föld Kutya évében? Először is nem lesz unalmas az év, eléggé mozgalmasnak tűnik: sok lesz a társadalmi megmozdulás, amely elviselésére, elfogadására nagy türelemre, toleranciára lesz szükség, hogy elkerüljük a felesleges konfliktusokat.

Az év fontossága abban áll, hogy sikerüljön megtanulnunk a párbeszéd és a szolidaritás fontosságát. Sajnos a Világban sok az önzés, a kapzsiság és a tudatlanság.

Életmód és egészség

A 2018-as Föld Kutya Éve jó alkalmat ad az életmód megváltozására (a dohányzásról való leszokásra, vagy a lakóhely megváltoztatására) és az új üzleti vállalkozások megkezdésére. Azonban várható, hogy egyesek számára rövid magányt vagy átmeneti melankóliát lesz tapasztalható, de ez az érzékeny helyzet a kreatív elméket táplálja. Mások számára ezek a pillanatok az életciklusuk megvalósításában olyan lendületet adhatnak, amilyet akár a következő 10 évben sem tapasztalhatnak majd. Azok az egyének, akiknek a kínai asztrológiai elemek energiatérképe a víz és a fa feleslegét mutatja, sokkal inkább érzékenyek, mint mások a 2018-as év Föld Kutya ingadozásaira.

Pénz, karrier és szerencse

Az elégedettség és az öröm, azok számára lesz elérhető, akik az előző évben mindent megtettek a projektek sikeréért. Emellett azoknak az embereknek, akiknek a Föld elem uralkodik a kínai horoszkópjában, a 2018-as év egészére vonatkozó stabilitást tesz lehetővé számukra, hogy magabiztosan és hatékonyabban szervezzék meg személyes és szakmai életüket.  A Föld elemet pedig a Tűz és a Fém segíti. Tehát a Tűz, a Föld és a Fém kreatív ciklusa azt jelenti, hogy pénz juthat azokhoz, akik úgy döntenek, hogy a tisztességes utat választják. A fogyasztók jólétét és egészségét segítő társaságok - különösen az újrahasznosítás és a megújuló energiaforrások területén munkálkodók - fokozott beruházások révén növelhetik a bevételeiket.

A kínai asztrológia öt elemtana szerint a kreatív ciklusában a Föld létrehozza a Fémet. Annak érdekében, hogy örömteli teljesítménnyel nyerhessünk egész éven át, bátran mutassuk meg a szolidaritást és a testvériséget, hogy a Föld Kutya nemes és erőteljes igazságossága anyagi és lelki gazdagsággá alakuljon át.

A Tűz Kakas éve szeszélyei és excentricitásai felejtősek! A Kutya éve nem járul hozzá a hulladékhoz és a felesleges kiadásokhoz. 2018-ban a siker, a szerelem, és a munka minősége elsősorban az emberek közötti kommunikáció minőségének függvénye, és az önzetlenség és nagylelkűség megtanulása eredményezhet megtérülést, "betakarítást".

Társadalom és innováció

A kínai naptárban 60 évenként ismétlődő Föld Kutya éve az emberiség "állapotáról" is tanúbizonyságot tesz: az oktatás, az erkölcs, a társadalmi normák, az egészség színvonala alapvető kérdés, amely megmutatja nemcsak a társadalmak erejét, de az egyes egyének értelmi-érzelmi-lelki állapotát is. Előkerülnek olyan kulcsfontosságú kérdések, mint az idősgondozás, az egészségmegőrzés. Erre kell fókuszálnunk. Ez generálja új szerzők és filozófusok megjelenését, akárcsak a nagy klasszikus írók és költők elfelejtett szövegeinek újbóli kiadását. Fel kell ébrednünk, és táplálnunk kell ezt a kollektív tudatosságot.

Arra is számíthatunk, hogy új ambiciózus ipari projektek születnek, teljesen átalakítva az energiaforrások termelésének és hasznosításának módját, különösen a napenergia területén, amely most már eléggé érlelődött. Minden olyan kezdeményezést, amely hozzájárul a környezetszennyezés csökkentéséhez és az életminőség javításához, a világ legtöbb állama, a legnagyobb ipari és pénzügyi intézményei támogatni és finanszírozni fogják.

A kizárólag az egyéni vezetésen és a demagógián alapuló akciókat a többség elutasítja és ebben az időszakban az empátia és a társadalmi igazságosság egyetemesebb értékeire hagyatkozunk.

Szerelmi kapcsolatok és család

2018-ban a család jelentősége kulcsfontosságú lesz. Ha valaki magányosan kezd bele a kínai újévbe, számára is eljön az igazi párja még a 2019-es újév előtt.

A kínai Föld Kutya éve, 2018. -röviden

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a kínai Kutya állatövi jegye a hírszerzés és a védelem szimbóluma is, amely érzékeny idõszakra utal. Lesznek aktivisták, diákok, de még hétköznapi polgárok is, akik reménytelennek és társadalmilag kirekesztettnek érzik magukat. Ennek megváltoztatásáért többen lázadozni fognak, de a konfliktusok nem fognak túlzott erőszakba torkollni, inkább a kommunikáción lesz a hangsúly.

EarthDog

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9216333796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása