Lótusz

Lótusz

Az egyik mágikus lámpás megvilágítja a jövődet!

2017. november 12. - Lótusz_blogger

Te melyiket választanád?

Íme 6 darab lámpa/lámpás, amelyek közül az egyik rávilágít a jövődre. Válaszd ki, melyik a tiéd?

Kapcsold be a hatodik érzéked! Majd bökj rá arra a lámpásra, amelyet magadénak érzel.

Ha az első lámpát választod, itt az ideje, hogy hagyd abba a házimunkát és engedj magadnak egy kis kalandot! Az már vár rád, és csak arra vár, hogy belevágj! Ha pl. esélyt kapsz egy utazásra, már csomagolj is - ne hagyd ki, mert most pontosan ez az, amire szükséged van!

Ha a második lámpát választottad, HOPPÁ! Szerelmi ügyeid hamarosan berobbannak! Pontosabban kifejezve: nemsokára két jelölt is színre lép, akik közül nehéz lesz választanod. Ha megvan a választott, akkor evezz vele forróbb vizekre! ;)

Ha a harmadik lámpást választottad, ez a választás komoly karrierépítést jelent számodra. Számos dicséret, bátorítás és valószínűleg még növekedés is várható. Ne engedj el a füled mellett egyetlen üzleti javaslatot sem, mert nagy esély van rá, hogy nagymértékben javítja életminőséged!

Ha a negyedik lámpást választottad, itt az ideje a pihenésnek! Nem számít, hogy mikor nyaraltál legutóbb - minden bizonnyal rád férne egy kirándulás egy gyönyörű tengerparton. Ha lehetőséged nyílik rá, ne fogd vissza magad. Élvezd ki maximálisan a lehetőséget!

Ha az ötödik lámpást választottad... Elhagyott az ihlet? Most újra visszatalál hozzád! Soha nem volt még ennyi és ilyen izgalmas kreatív ötleted - és mindez anélkül, hogy megerőltetnéd magad. A legfontosabb, hogy ne agyalj rajta túl sokat, hanem kezdd el végrehajtani azokat. Mert amit halogatsz, később már nem fog annyit érni, mint most! Minden fényes gondolatot jegyezz fel - és elkezdenek fialni!

Ha a hatodik lámpást választod... Idáig hatalmas erőfeszítéséket tettél, ezért teljes mértékben el is nyered a jutalmat. Fortuna rádmosolyog! Itt az ideje, hogy új üzletbe kezdj! Sikeres leszel benne!

Innen fordította Lótusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8016333808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása