Lótusz

Lótusz

Válassz egy molát, kapsz egy üzenetet!

2017. november 27. - Lótusz_blogger

A Mola üzen neked.

A Mola egy hagyományos művészeti forma, amelyet Panama őslakosai készítenek. A mola kézzel készül, és ezzel díszítik a hagyományos ruhákat.

Most én hoztam neked négy Molát. Válassz ki egyet közülük, és kapsz egy üzenetet.

Az 1. számú Mola: A jólét üzenete

Ez az üzenet azért érkezett az életedbe, hogy emlékeztessen: te magad tudod önmagad motiválni. A lényeg, hogy elindulj egy úton. Azonban előtte győződj meg arról, hogy saját életed és céljaid építed, nem a másét. Hidd el, hogy a legjobbat érdemled.

Nem kell, hogy minden célod egy nap alatt elérd, de az fontos, hogy minden nap tegyél kis lépéseket afelé haladva. Soha ne add fel az álmaidat, még akkor se, ha túl bonyolultnak tűnik az elérésük. Ettől sokkal boldogabbá válik az életed. A céljaid eléréséért dolgozz magadon is és hidd el, hamarosan meglesz a munkád eredménye.

A 2. számú Mola: A nyugalom üzenete

A gondolataid gyakran megakadályozzák a jó koncentrálást. Állandóan azon agyalsz, hogy új ötletek jussanak eszedbe és ezeket meg is tudd valósítani. Ez a kép arra hívja fel a figyelmet, hogy tarts egy kis szünetet, tökéletesítsd az ötleteidet és ne csapongj. Nyugtasd meg az elméd, és lépésről lépésre haladj az ötleteid megvalósítása felé. A túlzott impulzivitásod az, ami lassítja a megvalósulást. A lényeg a nyugalom, magabiztosság.

A 3. számú Mola: A szeretet üzenete

Semmi okod nincs arra, hogy büntesd magad a múlt miatt. Minden, amit tettél, igaz volt. Engedd el a múltat szeretettel, köszönd meg neki, mert sokat tanított. Az életed minden eseménye egy nagyobb terv részét képezi. Valószínűleg az út során nehézségekkel és kételyekkel találkozhatsz, de a szeretet, az odaadás és a munka segítségével könnyen elérheted a célod. Az üzenet: a szerelem a legfontosabb, mert benne rejlik az univerzum igazi és legnagyobb ereje.

A 4. számú Mola: A megértés üzenete

Bár nem mindig minden úgy működik, ahogyan szeretnénk, minden történik, ahogy kell. Ennek a nagy igazságnak a megértése teljesebbé és boldogabbá teszi az életed. Az élet olyan, mint egy folyó, a saját medrében áramlik, ezért ne próbálj meg ellenállni ennek az áramlásnak. Ha nem ismered a tudatalattidat, az elkezd tiltakozni, ezért minden alkalommal, amikor látod, hogy probléma van, a legjobb módja annak, hogy megszüntesd azt, ha megérted és elfogadod. Hagyd abba a harcot!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816333822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása