Lótusz

Lótusz

Hányadik emeleten laksz? Ezt árulja el rólad

2018. január 15. - Lótusz_blogger

Ezt jelenti az emelet, ahol élsz.

A numerológia szerint minden számnak egyedi jelentése van. Ez az ősi ezoterikus tudomány alapján megmutatja a számok emberi életre gyakorolt ​​hatását. És mivel a számok mindenhol körülvesznek minket, számtani ismeretek segítségével könnyen kiszámíthatjuk hatásukat. Ha figyelembe vesszük az életünket, sok érdekes információt megtanulhatunk belőle. Például az emeletszám, amelyen élsz, rengeteget elárulhat rólad és a környező világodról, és az életedre gyakorolt ​​hatásáról. Tudd meg, milyen energiát sugároz az az emelet, amelyen az otthonod található.

Hanyadikon laksz?

1. emelet: Ez a szám a személy törekvéseire van hatással, amelyek pedig a tökéletességet tartják az egyik legfontosabb értéknek. Ez a szám szerencsét és sikert hoz a karrieristák számára.

2. emelet: A kettes szám a második emeleten élő emberek számára az emberi kapcsolatok fontosságát mutatja meg. Bár az itt élők gyakran álmodoznak, illúziókban élnek. Néha depresszióra hajlamosak.

3. emelet: Ezen a szinten élők a hatalomra törekszenek, és az anyagiak fontosak számukra. Jó a beszélőkéjük, igazi kereskedő vénával rendelkeznek.

4. emelet: A negyediken élők gyakran elégedetlenek az életükkel. Kritikusak saját magukkal és másokkal szemben is. Azonban nagyon praktikusak, jó problémamegoldók.

5. emelet: A számok energetikája szerint az ötödik emelet elősegíti a karrier-növekedést és a profitnövekedést.

6. emelet: Nagyon kedvező a családi kapcsolatok számára. A béke, jólét, gyermekek, kényelem és szeretet - mindez megadatik mindenkinek, aki a hatodik emeleten lakik.

7. emelet: A kreatív és eredeti emberek gyűjtőhelye. Mégha hétköznapi emberek is laknak ezen a szinten, akkor is egy idő után kiderül, mennyire másként élnek másokhoz képest.

8. emelet: Ezen a szinten élnek a maximalisták, akik gyakran esnek egyik végletből a másikba. Kissé elvakultak, de nagyon precízek.

9. emelet: Erős energiafejlesztés folyik a kilencedik emeleten. Itt élnek azok, akik mindig törekszenek elérni céljaikat, és boldogságukat itt meg is találják. A 9. szint lakói jó vezetők lehetnek.

10. emelet: Itt élnek azok az emberek, akik törekszenek a hatalomra és a vezetésre a munkahelyen, a családban és egyéb társadalmi körökben.

11. emelet: Ez a szint erős karakterű embereké. Az ambiciózus, kreatív és eredeti személyiségek élnek itt, akik nagyon sikeresek.

12. emelet: Ez a szint negatívan befolyásolja a személy karakterét. Az itt élők bizonytalanok és állandó erkölcsi támogatásra vagy mentorálásra van szükségük.

13. emelet: Ők a feltalálók és újítók. Általában a tizenharmadik emeleten olyan szokatlan emberek élnek, akik valami új, egyedi dolgot próbálnak létrehozni. Azonban gyakran félreértik őket.

14. emelet: Az anyagi jólétetre vágyó emberek élnek ezen a szinten. Ez az emelet szerencsét hoz azok számára, akik gazdagodni akarnak.

15. emelet: Ez egy mágikus szám, amely a belső és külső varázslathoz vezet. E szint lakói magukhoz vonzzák azokat az embereket, akik segíteni tudnak nekik

16. emelet: A numerológia szerint a tizenhatodik emelet kockázatos, kalandos és szabad emberré teszi azt a személyt, aki ott él. Ezen a szinten laknak az utazók és kalandorok.

17. emelet: Az emeleten élők nagyon eredetiek. Ha nem érzik ideálisnak a helyet maguk számára, akkor keresik az igazságot - és eldöntik, hogy mi a jó és mi nem jó számukra.

18. emelet: Ez a szint erőt és energiát ad az ott élők számára, a terveik és vágyaik megvalósításához. Az emelet lakói nagyon gyorsak és impulzívek.

19. emelet: Ez a szám akkor ad sikereket az itt élőknek, ha azok megtanulják a valódi vezetői képességeket, úgy, hogy szembenéznek a negatívumokkal is.

20.emelet: A huszadikon élők gyakran illúziókat kergetnek. A mindennapi élettel való reális szembenézés nem az erősségük. Nehezen alkalmazkodnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016333876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása