Lótusz

Lótusz

A választott nyuszi megsúgja

2018. március 10. - Lótusz_blogger

Mi vár rád a tavasszal?

Megnézted a képen látható nyuszikat? És sikerült kiválasztani a kedvenced - amely valamiért hívogat? Vagy üzenni szeretne neked? Akkor nézzük, mi vár rád most tavasszal:

Ha az első számú nyúlra esett a választásod, akkor a tavasz gazdagságot és sok érzelmet hoznak számodra! Csak egy kis önbizalom, és egyes álmaid és vágyaid valósággá válnak. Azonban légy óvatos, ne kürtöld világgá a jó dolgokat!

Ha a második nyulat választottad, akkor karrierterveid, pontosabban - régóta vágyott munkahelyváltásod fog sikeresen alakulni. Ez a tavasz lehetőséget ad a terveid megvalósítására. A kisebb akadályok sem zavarnak meg abban, hogy elérd a kitűzött célodat. Örömet fogsz találni még a kisebb események során is.

Ha a harmadik nyuszit választottad, ez azt jelzi, hogy idén tavasszal az életedben nagy változások fognak bekövetkezni. De ne ijedj meg! Éppen az a képességed, hogy minden új dolgot pozitívan tudsz fogadni, fog segíteni és megtalálod a változások okát és pozitív célját!

A negyedik nyuszi azt üzeni számodra, hogy ez a tavasz sok érdekes eseményt hoz életedbe. Ez különösen a szeretteiddel való kapcsolatodat érinti.

És most, ha van kedved, nézd meg, hogy  az énekes madarak mit ígérnek neked tavaszra:

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/03/12/valassz-egy-madarat-megmutatja-mi-var-rad-iden-tavasszal/

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116333918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása