Lótusz

Lótusz

Válassz egy kártyát és tudd meg a küldetésed!

2018. március 14. - Lótusz_blogger

Mi a legfontosabb feladatod?

Hallgass a belső hangodra és válassz egy kártyát! Megvan? Melyiket választottad?

1. Érzéki és kreatív

Te egy igazi művészlélek vagy! Bármit is szeretnél kifejezni, az néha túl tolakodó lehet mások számára. A temperamentumod kicsit sok lehet néha.

A fő feladatod megtanulni, hogy toleráns legyél, mert néha konfliktusban állsz azokkal az emberekkel, akiket nagyon szeretsz! Amikor eléred ezt, látni fogod, hogy életed sokkal nyugodtabb és boldogabb lesz.

2. Felelős és nyugodt ember

Te egy nagyon megértő, szerény, de vállalkozó kedvű ember vagy. Mindig arra törekszel, hogy békét és nyugalmat teremtsd az életedben és a környezetedben. Azonban annyira félsz a konfrontációktól, hogy elszigeteled magad!

Fő feladatod, hogy megtanuld elfogadni a valóságot, úgy, ahogy van! Ne feledd, hogy minden, ami történik az életedben, annak oka és célja van.

3. Álmodozó és szigorú ember

Te egy olyan ember vagy, akinek sok célja van, és azt is tudja, hogyan fogja valósággá váltani ezeket; mert a legszigorúbb módon ragaszkodsz a terveidhez! Ne felejtsd el, hogy az élet legfontosabb aspektusai szelíd és őszinte mosollyal megközelíthetőek.

4. Szorgalmas és hatékony ember

Te egy aktív, határozott, szorgalmas és célorientált ember vagy. Ha valamit akarsz, akkor közvetlenül és határozottan jársz el, mindaddig, amíg el nem éred. Paradox módon a nagy erényed az egyik legerősebb gyengeségeddé válhat. Ha sokat dolgozol a határok tiszteletben tartása nélkül, stresszelsz, és ez testi és szellemi kimerültséggel jár.

Tartsd tiszteletben a pihenést, az igényed a nyaralásra, oszd meg az idődet a szeretett emberekkel, és látni fogod, hogy a munka termelékenysége is növekedni fog.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr316333920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása