Lótusz

Lótusz

A legtöbb politikusnak ez a csillagjegye

2018. április 02. - Lótusz_blogger

Melyik csillagjegy élvezi, hogy politikus lehet? Melyikből nem lesz az sose?

 

Nem politizálok. Ez csak horoszkóp.

Kos

A kost nem túlzottan  érdekli a politika. Sőt! Bár a versengés élteti, a "nem tiszta játszmába" inkább bele se kezd. A hatalom viszont ínyére van (lenne), mert ez megadja számára azt a szabadságot, amelyre szüksége van.

Kos politikus: Fekete-Győr András

Bika

A bika jegyű személy folyamatosan a stabilitás megtartására törekszik. Nagyon szorgalmas, inkább a háttérből munkálkodik. Van tekintélye.

Bika politikus: Áder János

 

Ikrek

A politikát az ikrek(nek) találták ki! Imádnak a középpontban lenni, folyamatosan színészkednek. Szórakoztatóak és mindenkivel megtalálják a hangot. Az unalmat egyáltalán nem bírják. Csoda, hogy nagyon sok politikus az ikrek közül kerül ki?

Ikrek politikus: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Donald Trump

 

Rák

A rák számára a család a legfontosabb. Empatikus és érzékeny jegy. Ugyanakkor makacs is. Ha tanácsadással, családdal, gyógyítással kapcsolatos területen dolgozhat, szárnyal.

Rák politikus: Angela Merkel

 

Oroszlán

Az oroszlánok színpadiasak, színészkedők. A pódiumon a helyük: akár tanárként, akár színészként, akár politikusként. Nem bírja, ha nem ő irányít, jó vezetői képességekkel rendelkezik.

Oroszlán politikus: Vona Gábor, Semjén Zsolt, Barack Obama

 

Szűz

A szűz folyamatosan a tökéletességre törekszik. Élvezi, ha másokért dolgozhat, de nem empátiából, hanem azért, hogy fejlődhessen. Képes megújulni. Nagyon logikusan gondolkodik.

Szűz politikus:

 

Mérleg

A mérleg jegyű ember számára nagyon fontos az igazság. Ezért a bírói, döntéshozói munka, a mérlegelést igénylő feladatok elégítik ki. Jó a diplomáciai érzéke.

Mérleg politikus: Fodor Gábor, Putyin

 

Skorpió

Fáradhatatlan, nagyon éles észjárású, azonban kiszámíthatatlan ember. Jól átlátja a dolgokat, könnyen elvegyül. Nem adja ki magát. Legjobban kémként, nyomozóként, színészként funkcionál.

Skorpió politikus: a cikk megírásáig nem találtam az ismert politikusok között skorpió jegyűt

 

Nyilas

A nyilas, a koshoz hasonlóan a szabadság szerelmese. Ezért is önálló munkában, vezetőként a legjobb: cégvezető, vállalkozó, ügynök.

Nyilas politikus: Emmanuel Macron

 

Bak

A bak képes lassan és kitartóan haladni a céljai megvalósítása felé. Hagyománytisztelő, a strukturális felépítésű szakmákban jeleskedik: jó mérnök, kutató, és akár politikus is válhat belőle.

Bak politikus: Szabó Tímea

 

Vízöntő

A vízöntő a harmadik jegy a kos és a nyilas mellett, aki számára az egyik legfontosabb dolog a szabadság. Nagy újító és elvont gondolkodású. A művészeti pálya, a legmodernebb technika, a pszichológia és az ezotéria áll közel hozzá.

Vízöntő politikus: Rogán Antal

 

Halak

A politikát a halaknak találták ki. A legtöbb hazai ismert politikus közülük kerül ki. Álmodozóak, a misztikum vonzza őket. Hatalmas színészek (rossz értelemben), behízelgő modorukkal bárkit levesznek a lábukról (amíg ki nem derül, hogy valójában milyenek). Jól bánnak a szavakkal, addig csűrik-csavarják, míg  a javukra nem sikerül fordítaniuk.

Halak politikus: Botka László, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Juhász Péter, Kósa Lajos, Lázár János, Fekete-Győr András

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr216333946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Tolnai 2018.04.04. 05:47:58

Órjási hiba: Putyin mérleg és nem szűz!

Lótusz 2018.04.04. 08:07:27

Kedves Sándor! Köszönöm... Picit siettem, amikor írtam... De nincs mentség... Még egyszer köszönöm! :)

Sándor Tolnai 2018.04.04. 09:02:15

Csak megosztjuk a tudásunkat...én is mástól olvastam ezt...Nem akárkik vagyunk...John Lennon is ekkor-ezen a napon született...Hármunk közül én vittem kevesebbre...de nem semmire...és én élek még, ami nagy kincs.

Lótusz 2018.04.04. 12:28:55

Mindenkinek megvan a saját feladata és abban kell maximálisan helytállnia! <3
süti beállítások módosítása