Lótusz

Lótusz

Dolgozz és lakj Anglia legszebb szigetén!

2018. április 15. - Lótusz_blogger

St Michael's Mont szigetén kapsz egy kéglit, miközben ott dolgozol és nyaralsz!

Új munkát keresel? Szeretnél egy gyönyörű, történelmi helyen élni és dolgozni? Akkor legyél "visitor services manager", vagyis látogatói szolgáltatások menedzsere ezen a 30 fő lakosú szigeten. Ez egy 58 hektáros apály-dagály sziget, ahová naponta kétszer jutnak el a látogatók mezítláb.

Ha szereted a turistákat, de nem akarsz túl sok kollégát (30 alkalmazottak kell irányítani a leendő pályázónak), ha szeretnél egy meseszép kis szigeten élni, akkor ezt az állást neked találták ki!

A teljes munkaidőben végzett munkáért £ 24,000 - £ 29,000 a bér. Szükség esetén a St Michael's Mount szigeten szolgáltatási szállást kapsz. Tavaly 350 000 látogatót fogadtak a St. Michael's Mount-ben, amely Cornwall egyik leghíresebb látnivalóinak egyike.

Még nem késtél le a jelentkezésről, április 17-éig tudsz írni az alábbi címre:

 caroline.cutmore@stmichaelsmount.co.uk

Még több infót a stmichaelmount.co.uk oldalon találsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616333964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása