Lótusz

Lótusz

Celeb-kedvenced árulkodik arról, milyen pasira vágysz!

2018. május 08. - Lótusz_blogger

Válassz egy sztárt, és megtudod, milyen férfi számodra az ideális!

A tinilányok rajongása végtelen lehet... De mi, felnőtt nők is (titokban) rajongunk egy-egy sztárért, akit, ha meglátunk a mozivásznon, teljesen begerjedünk. Ezek a celebek nemcsak azért annyira népszerűek, mert szépek, és a filmszerepeik alapján ők a hősök, tűzön-vízen átgázolnak a hősnőért, hanem mert egy-egy férfi-archetípust képviselnek. Vannak olyan hírességek (merthogy nemcsak filmcsillagokról van szó), akik az igazi férfit testesítik meg minden nő számára.

Az alábbi kis játékban az lesz a feladatod, hogy a 8 "felkínált" hímnemű egyed közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat. Majd kattints a kártyára és olvasd el, hogy mit testesít meg ő, milyen férfire vágysz igazán.

[embed height="0" recommendation="0" sharebuttons="0" fbcomments="0" iteminfo="0"]https://www.playbuzz.com/item/505b8218-4b9d-4880-ab49-631a3563a080[/embed]

kép: brighside

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316333992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása