Lótusz

Lótusz

Így nyaralnak a csillagjegyek

2018. május 23. - Lótusz_blogger

Mire számíthatsz? Hogyan lehet együtt utazni velük? Minden jegy másképp csinálja!

KOS

A Kos imádja a forróságot és a szabadságot. Neki aztán senki ne mondja meg, hánykor és hol találkozzon a csoport. Ezért sosem megy szervezett kirándulásra. Ha mégis, akkor csak kényelemből. Mindenhol ott van időben, és ha fél percet is várnia kell, már a plafonon van. Imádja az olyan utakat, ahol ő választhat a programok közül - bár, ami még este szimpinek tűnt, reggelre a "legnagyobb baromság ez a túra". Fizikailag is le kell fárasztani, hogy aztán kezesbárány legyen!

Jelmondata: Tempó, tempó, tempó!

BIKA

Imádja a szép helyeket, akár órákig el tud nézelődni! Ha utazik, akkor is a legjobbat követeli magának. És általában jut is rá elég pénze! Legyen a kirándulás nyugodt, exkluzív és pihentető. Na és persze, mivel a Bika nagy gourmand, legyen fincsi ételek. Ő aztán kipróbál minden helyi ételkülönlegességet! Repülni nem szeret, inkább autóval utazik - olyan úti célt választ, amelyet még aznap el lehet érni.

Jelmondata: Ínyenc vagyok, tehát utazom!

IKREK

A levegős Ikrek a lételeme az utazás, a jövés-menés. Imád repülni, mindenhová azzal megy. Bárhová is megy, mindent kipróbál ott: az ínyencségeket, az extrém sportokat. Imád ismerkedni, és mivel jól kommunikál, azonnal új ismerősökre tesz szert. Nyüzsög, nem szereti a kötöttségeket, ezért inkább az egyéni kirándulások híve.

Jelmondata: Nincs olyan, amit én ki ne próbálnék!

RÁK

A családcentrikus és barátságos Rák a nyaralást egyfajta családi csapatépítőnek tartja. Kedveli a vizpartot, ha nyaralással szeretnénk meglepni, akkor a legjobb, ha bérbe veszünk egy tengerparti/tóparti házat, ahová minden barátját és kedvenc családtagjait meghívjuk, hogy együtt legyenek. Szereti a csendet, a romantikát, de az átbulizott éjszakák se állnak távol tőle.

Jelmondata: Család, béke, romantika.

OROSZLÁN

A nyaralás királya! Nem sajnálja a pénzt magától akkor sem, amikor nyaral. Imádja a csillogást, a fényt, ezért olyan helyre szeret kirándulni, ahol mindezt a pompát megkapja. Kedveli azokat a nyaralóhelyeket, ahol celebek is megfordulnak. Szereti a kaszinót, a drága bárokat. A borravalóval sem fukarkodik. A lényeg, hogy legyen nézőközönsége, legyen, aki csodálja fantasztikus(an híú) személyiségét!

Jelmondata: Nekem a legjobb és legdrágább jár!

SZŰZ

A Szűz a praktikum és a kritikusság szakértője. Mielőtt elutazik, rengeteget böngészik a neten: összehasonlítja az árakat, a lehetőségeket és mindig a legjobbat választja ki. Az utazásra már hetekkel előtte felkészül, nincs olyan gyógyszer, kütyü... ami nem lenne nála. Ő mindenre gondol. Úticélként nem a henyélős helyeket kedveli, inkább azt, ahol tanulhat, ismereteit bővítheti, kulturálódhat. Kedveli a történelmi helyeket. Nem könnyen lazít.

Jelmondata: Kritikus vagyok, mert igényes vagyok.

MÉRLEG

A Mérleg a Vénusz fennhatósága alatt áll, ezért minden tetszik neki, ami szép. Szereti a harmóniát, a szépséget, a trendiséget. A gyalogtúrákat nem kedveli, többet ér számára egy séta a tengerparton, vagy épp egy bárba beülni a barátaival és nagyokat beszélgetni. Szereti a társasági életet, egy szervezett kirándulás ideális számára, hogy új kapcsolatokat építsen ki. Olyan helyekre szeret elutazni, ahol megmutathatja mennyire tud jól öltözni, mennyire csinos. Pl. egy erdő mélyén is képes a legújabb nyári ruhájában sétálni.

Jelmondata: Harmónia és társasági élet!

SKORPIÓ

A Skorpió egy misztikus jegy. Szereti a titokzatos, felfedezetlen tájakat, azokat a helyeket, ahová kevesen jutnak el. Szeret felfedezni olyan területeket is, amelyek spirituális hatásúak. Vele nem lehet unatkozni, nyomoz, felfedez, kalandokat keres. Azonban mindemellett képes a táj természetes/természeti szépségét is értékelni. A Skorpiók vannak legtöbben a gyógyfürdőkben, gyógyító helyeken.

Jelmondata: Minden izgalmas, amit még nem fedeztem fel.

NYILAS

A Nyilas a csillagjegyek közül a legnagyobb vándor. Imád utazni és legtöbbször számára igaz a mondás: "Az út a cél." Vagyis nem is a célállomás a fontos, hanem az az út, amit odáig megtesz az ember. Szereti a vadregényes tájakat is, de egy baráti-családi eseményeket is nagyon kedveli. Mindene a kaland, szereti a nyüzsgést, és a sportokat sem veti meg. A túrázást neki találták ki, szóval mellette fel kell kötni az alsóneműt!

Jelmondata: Kirándulok, mert egy igazi vándor vagyok.

BAK

A Bak, csak akkor indul el nyaralni, ha a munkája tökéletes rendben kész, a lakás kitakarítva, és minden holmi élén áll a bőröndben is. Az utazás során mindent percre pontosan betervez, és ehhez tartja is magát - ha valami közbejön, frusztrált lesz. A meglepetés nem az ő asztala. Nehezen lazul el, de egy kis túrázás, vagy történelmi emlékhelyekre való kirándulás feltöltik. Nagyon megbízható partner, és bár nem épp az ad hoc dolgok megoldóembere, mindig számíthatunk rá.

Jelmondata: Precizitás, tervezés, nyugalom - csak semmi meglepetés.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő nagyon különleges jegy. Ez a nyaralás alkalmából is kiderül. Nem a luxus vonzza, inkább az, hogy estrém, kevésbé ismert, ugyanakkor értékes helyekre eljusson. Amikor nyaral nemcsak a helyek, hanem az ott élő emberek is érdeklik. Nagyon kíváncsi, szórakoztató partner, néha picit túl izgága és túl "felkészült", amellyel útitársait eléggé lefárasztja. Azonban nagyon kedves és segítőkész. Szereti a változatosságot, és bár nem hajtja a luxust, azért élvezni tudja.

Jelmondata: A változatosság gyönyörködtet!

HALAK

A Halak vízjegy, ezért nem csoda, ha tengerparti, tóparti nyaralás ideális számára. A víz mellett elüldögélhet, elgondolkodhat, elmélkedhet. Nyaraláskor igyekszik elfelejteni minden problémát, a hétköznapi eseményeket. A hosszú hajóutakat is nagyon kedveli, ilyenkor teljesen ki tud szakadni a napi rutinból és teljesen feltöltődve tér vissza a nyaralásból. Mivel művészi hajlammal rendelkezik, szívesen látogat múzeumokat, kiállításokat.

Jelmondata: Minden szép, ami nem hétköznapi.

Mit vigyél magaddal nyaralásra? ITT.

Nyaralás: elképzelés kontra valóság.

Rengeteg cikk utazásról: ITT.

Sok-sok horoszkóp: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416334008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása