Lótusz

Lótusz

3 jegy, amelynek júniusban megváltozik az élete

2018. június 04. - Lótusz_blogger

Rád vár a szerencse júniusban:

Idén nyáron sok kellemes élmény, és érdekes benyomások érhetnek bennünket. Azonban van 3 olyan állatövi jegy, amely számára a június kardinális változásokat hozhat. Igen, hozhat, ha mindent megtesz azért, hogy életén változtasson, kezében tartsa a jövőjét.

 

IKREK

Te nemrég ünnepelted a születésnapod, vagy csak készül rá, és őszintén szólva lehet, hogy kicsit aggódsz is amiatt, hogy egy évvel idősebb lettél. Az idő gyorsan repül, és te kételkedsz abban, hogy sikerült-e valamilyen eredményt elérned, letenned valamit az asztalra. Belső kétségek rágnak, de összekapod magad. Úgy érzed, hogy most nagyobb sebességre kell kapcsolnod. Mielőtt beindulsz, a lépéseken átrágod magad, így sikeres lehetsz abban, hogy megváltoztasd az életed.

Most van itt az ideje, hogy elmozdítsd a dolgokat. Lehet, hogy váratlan lehetőség kerül utadba. Valószínűleg kapsz egy olyan ajánlatot, amely megváltoztathatja az életed. Neked merned kell lépni. Az is megtörténhet, hogy találkozol valakivel, aki hatalmas hatással lesz a jövődre nézve. Hallhatsz inspiráló szavakat, amelyek megváltoztathatják személyes gondolkodásodat. Érezheted a bátorságot, hogy megküzdj azzal, amitől korábban féltél. Hamarosan valami nagyon kardinális dolog fog történni az életedben. Valami, ami megváltoztatja az életed. Valami, amit már hosszú ideje vártál a szívedben.

MÉRLEG

Nemrégiben jól voltál, semmiért nem aggódtál, mert minden simán, zökkenőmentesen ment, "ahogy vártad." Titokban vártál valami rosszat, ami egyensúlyba hozná a pozitív állapotod. Azonban nincs miért aggódnod, nem lesz semmi rossz - csak változások és néhány figyelemre méltó esemény történhet meg veled. És mindez júniusban fog bekövetkezni! Nyugi, minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Az aktívabb események előre vetítik a fontos és meghatározó változásokat az életedben. Nagyon fontos, hogy tudd és tartsd tiszteletben a dolgok valódi értékét. Lehet, hogy meg kell változtatnod a tempót vagy akár a terveid irányát is. A mostani energiák lehetőséget adnak arra, hogy a semmiből felépíts valami nagyon értékeset.

A világod ma megváltozhat - ne félj: a változás, a fejlődés a javadra válik! A változás hosszú távon boldogabbá tesz, még akkor is, ha most befeszülsz miatta és reszketsz az ismeretlen dolgok közeledésétől.

HALAK

Nemrég valamilyen veszteség ért. Talán megtapasztaltad egy kapcsolat felbomlását, egy szeretett személy elvesztését (és ez nem feltétlenül halált jelent). Talán más helyre költöztél, vagy megváltozott a környezeted. Talán elvesztetted a kapcsolatot azokkal, akik kedvesek számodra, vagy nem beszéltél olyan emberekkel, akikről úgy gondoltad, hogy mérgezőek számodra. Júniusban mindebben változás fog beállni. Ez lesz az első nyári hónap, amikor újra érezni fogod a valódi fordulatot életben, mindenféle probléma és nehézség után. Nagyszerű hónap lesz, amikor mosolyogni és nevetni fogsz, megfeledkezve arról, hogy milyen rossz volt a múltban.

Technikailag valószínűleg nem fogsz változtatni az életben, azonban ez egy belső átalakulás lesz, amely az külső életedre is kivetül. Úgy döntesz, hogy előre akarsz lépni, és tervet kell készítened a jövőre, amely végül megváltoztatja az életed. Most lépésről lépésre építheted a létrát, amely elvezet álmaidhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8616334022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása